Advies

De IT Management Group is gespecialiseerd in de inrichting en optimalisatie van uw beheer- en projectorganisatie. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel ervaring met het inrichten van applicatiebeheer, functioneel beheer en technisch beheer. We helpen u bij het maken van keuzes over het inrichten en begeleiden van in- en uitbestedingstrajecten. Met onze beheeraudit kunnen wij de volwassenheid van uw IT organisatie meten en u adviseren over de te nemen stappen om uw dienstverlening te verbeteren.

Bij het inrichten van uw projectorganisatie adviseren wij u graag en ondersteunen u bij het implementeren van een passende projectstructuur. Deze structuur geeft u houvast om uw projecten met goed resultaat te kunnen uitvoeren. De structuur is in onze ogen de helft van het werk, de andere helft wordt bepaald door de vaardigheden van uw projectmanagers, projectleiders en projectmedewerkers. Wij ondersteunen u bij het optimaliseren van deze vaardigheden door coaching, opleiding en/of begeleiding.

 
Optimaliseren IT BeheerorganisatieStructuur beheerorganisatie, outsourcing technischbeheer, applicatiebeheer, functioneel beheer en vrijblijvende audit IT organisatie        Optimaliseren ProjectorganisatieStructuur projectorganisatie, projectportfolio projectmanagementmethoden, begeleiding van projectmanagers

Risico- en kostenbeheersingIT risicomanagement, IT kostenbeheersing        ICT en DuurzaamheidDuurzame ICT, bewuste gebruikers, minder CO2.

Wilt u gebruik maken van één van onze adviesdiensten? Neemt u dan contact met ons op. De IT Management Group levert kwaliteit en levert een oplossing die past bij uw situatie. Benieuwd naar de kosten? Vraagt u dan vrijblijvend naar een kostenindicatie.

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group