Detachering

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met één van onze professionals? Dan helpen wij u daarbij graag. De IT Management Group werkt met gedreven, deskundige ICT-professionals die kunnen rekenen op de ondersteuning van hun vakgenoten. U als opdrachtgever kunt daarom altijd vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals die zich inzetten voor uw organisatie.

Actueel

Wij begeleiden op dit moment een aantal zeer enthousiaste en gemotiveerde junior consultants. Ze hebben het afgelopen half jaar een opleiding gevolgd waarin ze zijn getraind in de laatste best practices op IT gebied. Deze consultants zijn op dit moment beschikbaar voor een aantrekkelijk tarief. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

De IT Management Group levert maatwerk en levert exact de professional die past bij uw situatie. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraagt u dan vrijblijvend naar een kostenindicatie of uurtarief.

Aanbod van Specialisten / Detachering

U kunt bij IT Management Group terecht voor tijdelijke inhuur van professionals op het gebied van o.a. IT Management, Projectmanagement, IT Architectuur, Testmanagement, Agile en Scrum specialisten en Security specialisten. Hieronder geven we een toelichting op een aantal disciplines:

IT Architecten (Enterprise Architect, Business Architect, IT Architect, Beheer Architect)
IT Management professionals (IT Manager, IT Auditor, Servicemanager, Service Level Manager, Functioneel beheerder)
Projectmanagement Professionals (Projectmanager, Portfoliomanager, Projectmedewerker, Projectondersteuner)
Testspecialisten (Testcoordinator, Testmanager, Testmedewerker, Tester)

IT Management Group heeft openstaande opdrachten en beschikbare IT Professionals samengebracht binnen ITMG Consultancy.

Hieronder vindt u de actuele openstaande opdrachten van ITMG Consultancy. Heeft u interesse in een opdracht? Reageer dan online op de vacature of neem contact op met ITMG Consultancy.

FunctieLocatieStartReageren
Functioneel (applicatie) beheerderITMGz.s.m.6-12-2018

 

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group