Detachering

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met één van onze IT consultants? Dat kan! IT Management Group Consultancy werkt met gedreven, deskundige ICT-professionals die kunnen rekenen op de ondersteuning van hun vakgenoten. U als opdrachtgever kunt daarom altijd vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals die zich gezamenlijk inzetten voor uw organisatie.

ITMG Consultancy heeft ruime ervaring met detachering en biedt u de mogelijkheid om IT medewerkers in te huren op detacheringsbasis. Bent u op zoek naar medewerkers in dienstverband? ITMG Consultancy biedt ook de mogelijkheid een detavast-constructie, waarbij IT medewerkers na een periode van detachering de overstap kunnen maken naar een dienstverband bij uw organisatie.

De IT Management Group levert IT Consultancy op maat en levert exact de IT consultant die past bij uw situatie. Wij bieden zowel enthousiaste startende IT Consultants als ervaren senior adviseurs en interim managers.

We bieden IT Consultants op het gebied van Java, Servicemanagement, Informatiemanagement, Projectmanagement, IT Architectuur, Testmanagement, Agile en Scrum, DevOps en SAfe, Security, Applicatie ontwikkeling en Big Data.

Hieronder geven we een toelichting op een aantal disciplines:

IT Architecten (Enterprise Architect, Business Architect, IT Architect, Beheer Architect)
IT Management professionals (IT Manager, IT Auditor, Servicemanager, Service Level Manager, Functioneel beheerder)
Projectmanagement Professionals (Projectmanager, Portfoliomanager, Projectmedewerker, Projectondersteuner)
Testspecialisten (Testcoordinator, Testmanager, Testmedewerker, Tester)

Benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend naar een kostenindicatie of uurtarief.

Actueel

Wij begeleiden op dit moment een aantal zeer enthousiaste en gemotiveerde junior consultants. Ze hebben het afgelopen half jaar een opleiding gevolgd waarin ze zijn getraind in de laatste best practices op IT gebied. Deze consultants zijn op dit moment beschikbaar voor een aantrekkelijk tarief. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Openstaande opdrachten

Bent u zelf ZZP-er of IT Consultant en toe aan nieuwe uitdaging? Hieronder vindt u de actuele openstaande opdrachten van ITMG Consultancy. Heeft u interesse in een opdracht? Reageer dan online op de vacature of neem contact op met ITMG Consultancy.

FunctieLocatieStartReageren
Trainer applicatie ontwikkeling (.net, Fullstack)ITMGIn overlegz.s.m.

Beschikbare consultants

Heeft uw bedrijf behoefte aan ondersteuning? Hieronder vindt u een greep uit onze beschikbare consultants. Allen zijn zij HBO geschoold en in het bezit van recente certificaten op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, servicemanagement, security en/of informatiemanagement. Heeft u interesse in een consultant? Neem contact op met ITMG Consultancy.

ProfielProfielRegioBeschikbaarheid
ProcesmanagerImplementatie- en projectmanager met security kennis, een achtergrond in de bedrijfskunde/informatica, en 20 jaar ervaring bij o.a. multinationals en gemeentes als consultant, trainer, applicatiespecialist en senior functioneel (applicatie)beheerder. Affiniteit met incident management, change management, en coaching.Midden NederlandPer direct
Scrum Master, Product Owner, Agile, DevOps en SAFe SpecialistDeze Agile en communicatiespecialist (Scrum, DevOps en SAFe) is een toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Puttend uit zijn ervaring als projectmanager, product owner, adviseur en projectcoach bij o.a. multinationals, adviesbureau's en in het onderwijs pakt hij gericht en stressbestendig door tot het gewenste resultaat duurzaam behaald is.Midden NederlandPer direct
Project- en informatiemanagerErvaren projectmanager (20 jaar) voor de zakelijke markt, ook recente ervaring als change manager en product owner. Houdt zich graag bezig met organisatie optimalisatie en innovatie.Midden NederlandPer direct

 

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group