Detachering

Wilt u uw organisatie tijdelijk versterken met één van onze professionals? Dan helpen wij u daarbij graag. De IT Management Group werkt met gedreven, deskundige ICT-professionals die kunnen rekenen op de ondersteuning van hun vakgenoten. U als opdrachtgever kunt daarom altijd vertrouwen op de kracht, kennis en kunde van een team van goed op elkaar afgestemde en verbonden professionals die zich inzetten voor uw organisatie.

De IT Management Group levert maatwerk en levert exact de professional die past bij uw situatie. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraagt u dan vrijblijvend naar een kostenindicatie of uurtarief.

Aanbod van Specialisten / Detachering

U kunt bij IT Management Group terecht voor tijdelijke inhuur van professionals op het gebied van o.a. IT Management, Projectmanagement, IT Architectuur, Testmanagement, Agile en Scrum specialisten en Security specialisten. Hieronder geven we een toelichting op een aantal disciplines:

IT Architecten (Enterprise Architect, Business Architect, IT Architect, Beheer Architect)
IT Management professionals (IT Manager, IT Auditor, Servicemanager, Service Level Manager, Functioneel beheerder)
Projectmanagement Professionals (Projectmanager, Portfoliomanager, Projectmedewerker, Projectondersteuner)
Testspecialisten (Testcoordinator, Testmanager, Testmedewerker, Tester)

Openstaande opdrachten / Detachering

Bent u beschikbaar en op zoek naar een passende opdracht? Stuurt u dan een e-mail naar info@itmg.nl met een korte motivatie en een bijgewerkt CV. U kunt zich ook als freelancer aanmelden bij de IT Management Group. Op het moment dat een opdracht beschikbaar komt die past op uw profiel, nemen wij contact met u op.

Momenteel heeft de IT Management Group de volgende openstaande opdrachten:

Projectomschrijving 
De IT Management Group zoekt 2 stagiaires voor Recruitment & Sales

De IT Management Group werkt in een dynamische omgeving waarbij nieuwe ontwikkelingen aan de orde van de dag zijn. Resultaat voor de klant staat centraal. Om te komen tot het optimale resultaat voor de klant, doen we regelmatig een beroep op ons ruime netwerk van externe specialisten en businesspartners.

De wijze waarop de IT Management Group contact maakt met potentiële klanten en het netwerk van specialisten is continu aan verandering onderhevig. Daarbij is het essentieel om vraag en aanbod snel bij elkaar te kunnen krijgen.

Vandaar dat de IT Management Group op zoek is naar enthousiaste stagiaires die zich willen begeven op het gebied van Recruitment en Sales en die willen helpen met het opbouwen van (nieuwe) communicatiekanalen en samenwerkingsmogelijkheden voor de toekomst.

Wij bieden een interessant bedrijf met veel leermogelijkheden en de kans om door te groeien naar een vaste functie binnen de IT Management Group.

Heb jij interesse? Of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Startdatum: in overlegReageren
(aspirant-) trainers

De IT Management Group is op zoek naar enthousiaste en ervaren trainers en aspirant trainers die willen worden opgeleid als trainer.

ITMG zoekt kandidaten die ervaring hebben met het geven van trainingen en daarnaast beschikken over praktijkervaring in één of meer van de volgende vakgebieden: IT Management, Projectmanagement, Testmanagement, Architectuur en Agile Scrum.

Kennis en ervaring op het gebied van Architectuur (TOGAF / Archimate) en Testmanagement (TMap) is een pré.

Heb je geen ervaring als trainer maar wel praktijkervaring? Of sta je aan het begin van je carrière en zoek je een uitdaging als trainer/consultant? Dan gaat de IT Management Group graag het gesprek aan.

We zoeken kandidaten met een HBO werk- en denkniveau passie voor het IT vakgebied en die bekend zijn met de belangrijkste projectmanagementmethodieken.. De ideale kandidaat is gedreven om zich dagelijks kennis en kunde eigen te maken en deze vervolgens met anderen te delen.

Als trainer van de IT Management Group werk je bij een groeiend bedrijf , dat zowel op het gebied van consultancy als op het gebied van training bezig is met continue service improvement.

Continue innovatie vindt plaats op het gebied van (nieuwe en vertrouwde) best practices en op het gebied van leervormen zoals Blended Learning en Performance Gericht Leren.

Transparantie, kwaliteit, professionaliteit en collegialiteit zijn termen die bij de IT Management Group passen. ITMG is geïnteresseerd in zowel een fulltime als een parttime samenwerking.

Heb je interesse? Dan ontvangen we graag jouw CV en een korte motivatie.

Procedure
ITMG doet op basis van uw reactie een eerste beoordeling. Op het moment dat we uw profiel geschikt vinden, dan neemt één van onze medewerkers contact met u op per mail om uw CV in Word en eventueel andere gegevens op te vragen. Op het moment dat u niet door de eerste beoordeling komt, krijgt u van ons een afwijzing per mail.
Startdatum: z.s..m.
Reageren
ITIL Intermediate Trainer

Door uitbreiding van haar activiteiten op het gebied van ITIL trainingen is de IT Management Group is op zoek naar een freelance ITIL trainer.
De kandidaat die we zoeken voldoet aan het volgende profiel

Gecertificeerd in en ruime kennis van ITIL (ITIL Expert);
Aantoonbare en ruime ervaring met het geven van ITIL trainingen zowel op het niveau van Foundation als op het Intermediate niveau;
Aantoonbare praktijkervaring met ITIL en IT Management;
Kennis van en ervaring in zowel de commerciële als publieke sector;
Kennis van andere best practices zoals TMap, PRINCE2, Agile Scrum, BiSL, TOGAF en Archimate is een pré.
Heeft u interesse is in deze opdracht? Dan verzoeken wij u het volgende in uw reactie aan te geven.

Korte motivatie waarom u geschikt bent voor deze opdracht (maximaal 1 A4). We zullen daarbij met name kijken naar uw ervaring en de hierboven genoemde pré’s;
Overzicht van de ITIL trainingen waarin u bent gecertificeerd en waarin u training kan geven;
Overzicht van alle overige best practices waarin u training mag, kunt en wilt geven;
CV waarin het hierboven beschrevene naar voren komt;
Welke talen u beheerst;
Indicatie van uw dagtarief en uurtarief;
Startdatum: z.s..m.
Reageren

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group