IT Management Group presenteert… Moussa!

Deze gecertificeerde (IT) Project Manager is per direct beschikbaar:

Gedreven, loyaal en taakgericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Binnen de landmacht organisatie hebben deze eigenschappen me ver gebracht en mocht ik binnen twee maanden na afronding van mijn training bij de Luchtmobiele Brigade al optreden als plaatsvervangend groepscommandant. Als één van weinigen mocht ik ook doorstromen naar de Koninklijke Militaire Academie in Breda.

Mijn doorzettingsvermogen heeft er voor gezorgd dat ik bij ABN AMRO een hypotheeksysteem binnen 6 maanden hebben kunnen uitfaseren, waar anderen al 2 jaar mee bezig waren. Dit was naast mijn eigen project waarin ik met 9 verschillende verzekeraars bezig was om te komen tot nieuwe processen rondom de uitwisseling van data.

Bij Detacheringsbedrijf Welten heb ik 3 jaar mogen werken. In die 3 jaar was ik vrijwel continu op opdracht en zijn al mijn opdrachten meerdere malen verlengd. Dit resulteerde ook uiteindelijk in een vaste aanstelling bij Delta Lloyd.

Bij Delta Lloyd ben ik binnengestroomd op detacheringsbasis om spaarrekeningen te openen. Zeven jaar later ben ik vertrokken als projectleider en heb ik zeer uiteenlopende functies bekleed, van opleider tot systeemtester, van inhoudelijk deskundige tot projectleider. Altijd bezig geweest met ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Binnen een team weet ik moeiteloos mijn plaats in te nemen, met name omdat ik altijd mezelf ben, oog heb voor mijn collega’s, geen 9 tot 5 mentaliteit bezit en mijn afspraken nakom. Daarom behoren een groot aantal van deze oud collega’s nog tot mijn professionele netwerk en zijn de managers altijd bereid als referent op te treden, daar waar nodig.

CV Moussa Contact 

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group