Masterclass Data Architectuur

Prijs: € 550,-
Duur: 1 dag
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

06-03-2017 (Utrecht, Den Haag)
23-08-2017 (Utrecht, Amsterdam)
04-12-2017 (Utrecht, Den Haag, Eindhoven)

De IT Management Group verzorgt de Masterclass Data Architectuur op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Data is de grondstof van informatievoorziening in alle organisaties. Organisaties die gegevensverwerking goed ingericht hebben zullen concurrentievoordeel halen of een aanzienlijk efficiëntere bedrijfsinrichting kennen. Een goede data architectuur draagt bij aan een hogere volwassenheid van de informatievoorziening en IT inrichting van organisaties.
In deze eendaagse training wordt ingegaan op de rol van de data architect en komen de verschillende hulpmiddelen zoals principes, patronen, modellen en kwaliteiten, die een data architect kan inzetten uitgewerkt. Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte voor discussie en praktijkgerichte activiteiten gebaseerd op een praktijkcase.

Uw profiel
De Masterclass Data Architectuur is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Data Architectuur en meer specifiek voor Enterprise architecten,
Informatie architecten, ICT architecten, projectmanagers, Business Intelligence managers en consultants, database specialisten, IT managers, business development managers, data analisten, business analisten, datawarehouse analisten.

Enige kennis van Architectuur is gewenst maar geen verplichting.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass Data Architectuur komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Rol van de data architect
• Hulpmiddelen van de architect
• Introductie tot modelleren van data architectuur
• Data architectuur binnen master data, applicatie portfolio, service oriëntatie en procesinrichting

Trainingsduur en kosten
De Masterclass Data Architectuur duurt 1 dag. De kosten voor de training bedragen € 550,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor data, modelleren, integratie en beheer. Bert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de Belastingdienst, Zwitserleven, het Ministerie van Economische Zaken, de Provincie Gelderland en Jeugdzorg Nederland. Samenwerken met verschillende stakeholders, contacten onderhouden en verbinden van betrokkenen in de organisatie is zijn werkwijze. Graag vervult Bert de rol van intermediair tussen ICT en de rest van de organisatie, hij is daarbij zeer goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende en coachende rol.

Bert heeft ervaring als spreker op congressen voor ICT professionals en is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Leuven. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bijvoorbeeld binnen de redactie van het Software Developer Magazine en binnen de afdeling architectuur van het NGI. Hij is auteur van het boek ‘Data-architectuur in de praktijk’ en heeft daarnaast veel artikelen en whitepapers geschreven gericht op architectuur, data-architectuur, integratie, beheer en modelleertechnieken. Verder is hij gecertificeerd cloud architect en SOA architect en gecertificeerd Big Data Professional.

Data-architectuur detachering
Bent u op zoek naar een deskundige data-architect, analist of een expert op het gebied van Big Data? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de IT Management Group!

Eerstvolgende startdata Masterclass Data Architectuur

6 March 2017
Masterclass Data Architectuur
ITMG Locatie

(Utrecht, Den Haag)

23 August 2017
Masterclass Data Architectuur
ITMG Locatie

(Utrecht, Amsterdam)

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Cursisten waarderen deze training op een schaal van 1 tot 5 gemiddeld met een 4.5.

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group