IT Management Group en het Bedrijfskundig Genootschap Delft proosten op samenwerking!

De IT Management Group (ITMG) en het Bedrijfsgenootschap Delft (BG) gaan samenwerken met als doel kennis te delen en om studenten in contact te brengen met de arbeidsmarkt. Ook de meest actuele best practices zoals Agile, DevOps, Big Data en Data Privacy komen aan bod.

ITMG is specialist op het gebied van inrichting en optimalisatie van de IT organisatie en projectorganisatie. Door middel van training, advies en tijdelijke detachering van deskundige IT specialisten, procesmanagers en projectmanagers ondersteunt ITMG de IT organisatie en projectorganisatie bij het beheren van informatiesystemen en bij het inrichten hiervan.

BG is de studievereniging van de studie Technische Bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool (vestiging Delft). Een studievereniging met ambities, denkwijzen en werkwijzen die passend zijn in het hedendaagse bedrijfsleven. De vereniging vormt een link tussen de studenten, de opleiding en de praktijk. BG vormt de brug tussen student en studie en ook tussen student en docent.

Activiteiten die ITMG en BG gezamenlijk ondernemen, zijn onder andere:

– Masterclasses, georganiseerd door ITMG voor BG in het studiejaar 2017-2018;
– Plaatsen van vacatures door ITMG op de site van BG met doel om studenten stageplaatsen en afstudeerstages aan te bieden;
– Organiseren van speeddates tussen BG en ITMG ter bevordering van kennisdeling.

ITMG beoogt met deze samenwerking jong talent aan zich te binden. BG wil op zijn beurt op de hoogte zijn van de laatste trends in opleidingen en in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group