Kwaliteit ontmoet kwaliteit

De IT Management Group en Maestro Academy gaan de samenwerking aan op het gebied van kwaliteitstrainingen voor onder andere Architectuur (TOGAF, ArchiMate) en systeemontwikkeling (DevOps). Alle trainingen van de IT Management Group zullen vanaf heden – vanuit een strategisch partnership – ook gepositioneerd worden door intermediair / kennisbemiddelaar HeadFirst, ZP Academy en de netwerkorganisaties DataConnected en Finance Gilde.

De IT Management Group en Maestro Academy vinden elkaar op het gebied van kwaliteit. Kwaliteit in trainingen, in dienstverlening en kwaliteit van deskundige IT specialisten.

De Maestro Academy, staat voor kwaliteit. Het is belangrijk dat specialisten zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren. Met een goede positie op de (flexibele) arbeidsmarkt tot gevolg. De Academy biedt een continu proces van leren en kennisuitbreiding en begeleidt een specialist bij het realiseren van zijn wensen en het behalen van zijn doelen binnen zijn zakelijke carrière als mens en als professional.

De IT Management Group is specialist op het gebied van de inrichting en optimalisatie van IT organisaties en projectorganisaties. Door middel van training, advies en tijdelijke detachering van deskundige IT specialisten, Architecten, Agile- en DevOps specialisten, proces- en projectmanagers ondersteunt de IT Management Group bij het ontwerpen en beheren van informatiesystemen en bij het inrichten van projectorganisaties.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group