Make IT Work Match Event – 24 januari 2019 – Utrecht

Unieke kans voor werkgevers op zoek naar goed opgeleid en gemotiveerd ICT personeel!

Over Make IT Work
Er is nog steeds een groot tekort aan goed opgeleid ICT personeel. De IT Management Group biedt hiervoor een oplossing door via (om)scholing de sector van nieuwe en enthousiaste medewerkers te voorzien.

In samenwerking met het CA-ICT, het opleidingdfonds arbeidsmarkt voor de ICT, heeft de IT Management Group een loopbaanoriëntatie- en scholingstraject opgezet. Met het scholingstraject worden gemotiveerde kandidaten door onze ervaren docenten opgeleid en/of bijgeschoold met de nieuwste ICT kennis. Het scholingstraject leidt op tot de tien meest gevraagde profielen binnen de sector. Deze profielen worden continu aangescherpt op basis van de nieuwste inzichten in het betreffende vakgebied. Het opleidingsprofiel sluit daarom goed aan op uw behoeften als werkgever. Meer informatie over Make IT Work.


Match Event
Op donderdag 24 januari 2019 organiseert de IT Management Group voor het eerst een Match Event voor (IT) Werkgevers en onze Make IT Work kandidaten. Vijftig net opgeleide Make IT Work kandidaten staan klaar om aan de slag te gaan bij een nieuwe werkgever. Bent u geïnteresseerd om met uw organisatie deel te nemen? Meldt u zich dan snel aan, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!
De volgende bedrijven hebben zich reeds aangemeld:


Programma

  • 12:00 – Inloop
  • 13:00 – Diverse Presentaties
  • 14:30 – Match Moment!
  • 16:30 – Borrel
  • 17:30 – EindeMaak kennis!
Ontmoet 50 gemotiveerde kandidaten met werkervaring vanuit verschillende sectoren en ga met ze in gesprek! Klikt het? Dan vindt u de lang gezochte nieuwe medewerker die uw organisatie verder kan helpen!

Datum: 24 januari 2019
Tijd: 13.00 – 17.30 uur
Locatie: Jaarbeurs MeetUp, Beatrix gebouw naast Utrecht CSMeld uw organisatie snel aan!


Meer informatie nodig?
Heeft u nog vragen over uw mogelijke deelname aan ons Match Event, neem dan contact op met Angela Iuliano of Willemijn van de Riet via 070-7504127 of stuur een email aan matchevent@itmg.nl.

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group