Sponsoractiviteiten

Haagsche Dubbel Cup 2016
Van 19 tot en met 23 september vindt op tennispark Thor de Bataaf in Den Haag de Haagsche Dubbel Cup plaats. De IT Management Group is ook dit jaar weer trouw sponsor van dit door enthousiaste vrijwilligers georganiseerde populaire tennisevenement. Houd je van tennis en gezelligheid? Kom dan kijken naar tennis op het hoogste niveau aan de Ver Huellweg 2 te Den Haag (naast Madurodam) van 19 tot en met 23 september! De wedstrijden starten dagelijks om 18.00. Als je ons even laat weten wanneer je langskomt, zorgen wij dat er een welkomstdrankje voor je klaarstaat. Sponsoring Haagsche Dubbel Cup

De planning en uitslagen van de Haagsche Dubbel Cup kunt u hier terugvinden.

Kiwanis
Kiwanis is een wereldwijde club van vrijwilligers, verenigd in serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Een serviceclub, in het algemeen, is een club van mensen die door het opzetten en uitvoeren van activiteiten geld bijeenbrengen (fundraising) en dat bijeengebrachte geld uitgeven aan goede doelen (fundspending).

Kiwanis Club Den Haag
Kiwanis Club Den Haag is in 1989 opgericht. Het is een actieve club die elk jaar weer aansprekende projecten tot realisatie brengt. Deze projecten zijn met name gericht op de verbetering van de leefomstandigheden van kinderen in binnen- en buitenland. Kiwanis Club Den Haag is altijd op zoek naar ondernemende leden.Sponsoring Kiwanis Den Haag

Stop tetanus
Kiwanis en UNICEF hebben de handen ineengeslagen. Samen gaan deze organisaties de strijd aan tegen tetanus. Deze dodelijke ziekte is in onze westerse wereld al decennia geleden uitgebannen, maar in veel ontwikkelingslanden is dat een ander, schrijnender verhaal. Met het project ‘Stop Tetanus bij moeders en baby’s’ behoort tetanus straks hopelijk wereldwijd tot het verleden. Elke dag sterven er gemiddeld 160 baby’s aan tetanus.

Samen met UNICEF gaat Kiwanis de komende vijf jaar wereldwijd alles op alles zetten om de zo broodnodige hulp te bieden. En daar zijn grote bedragen mee gemoeid. Het streven is om wereldwijd tussen nu en 2015 in totaal maar liefst 80,5 miljoen dollar bijeen te brengen. Deze fikse financiële injectie kan namelijk voorzien in 387 miljoen tetanusvaccins in de veertig landen waarin deze ziekte nog tot de orde van de dag behoort.

Zie voor meer informatie de website van Kiwanis.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group