DevOps Game The Phoenix Project

The Phoenix Project – Een DevOps simulatie game

Prijs: op aanvraag
Duur: 1 dag
Locatie: In Company

Wilt u deze game in-company laten verzorgen? Neemt u dan contact op met de IT Management Group.

 
Contact    Brochure

Met de populaire DevOps Game krijgt u op een speelse, laagdrempelige en praktijkgerichte wijze in één dag met uw team:

– Informatie over DevOps
– Informatie over de praktische uitvoering van DevOps
– Informatie over het ontwikkelen van samenwerking binnen teams
– Informatie over het vergroten van de bedrijfswaarde

Herkent u dit?
Het bedrijfsleven eist steeds kortere release cycli voor nieuwe applicaties. Traditioneel wordt ‘Operations’ gezien als een barrière met lange bureaucratische controles en vertragingen bij het leveren van productiesystemen. DevOps is een groeiende beweging om de doorlooptijd te verkorten, de kwaliteit te verhogen en de samenwerking verbeteren. Dit vereist echter zowel een verandering van mentaliteit en cultuur als aanleren van nieuw gedrag in Development (Dev) en Operations (Ops). Vanouds achterdochtig naar elkaar moeten ‘Dev’ en ‘Ops’ nu nauw samenwerken. Veel bedrijven worstelen nog met het zich eigen maken en implementeren van DevOps en het veranderen van de cultuur. De oorzaak van deze worsteling ligt met name op de volgende gebieden:

– DevOps is niet zo moeilijk te begrijpen maar het heeft een enorme impact op de manier waarop mensen zich moeten gedragen.
– DevOps wordt vaak gezien als een technische oplossing – automatische codering, implementatie en testen.
– DevOps is geen kader of methode. Het is een benadering, een filosofie die gebaseerd is op bepaalde beginselen.

Over de “The Phoenix project” Simulation game
De DevOps simulation game is gebaseerd op het ‘The Phoenix Project’ Book. De organisatie Parts Unlimited zit in de problemen. Krantenartikelen brengen de slechte financiële situatie van de organisatie aan het licht. De enige manier om niet alleen het bedrijf te redden maar het ook concurrerend en winstgevend te maken is het starten van het het “The Phoenix Project”. The Phoenix Project” is een IT-enabled bedrijfstransformatie met Retail Operations als projecteigenaar. De IT Manager van afdeling Operations wordt gevraagd om de leiding van de IT-afdeling op zich te nemen en ervoor te zorgen dat “The Phoenix Project” een succes zal worden. Maar de IT Manager Operations wordt geconfronteerd met een enorme hoeveelheid werk. Enorme achterstand in issues, functies en projecten. Uw team zal verschillende rollen aannemen binnen de organisatie Parts Unlimited. U treedt onder andere op als Retail-operations, Human Resources en Financiën – de rollen van het management van het bedrijf en u treedt op als IT Manager of één van de andere leden van het IT-team dat de IT-problemen moet oplossen en de toepassingen moet ontwikkelen.

Uw uitdaging is de principes van DevOps toe te passen in deze serious Business simulatie. In drie rondes werkt u aan de IT-projecten en issues en zorgt u ervoor dat “The Phoenix Project” op tijd wordt afgerond. Maar pas op, het bedrijf blijft met nieuwe ideeën en eisen komen en ontwikkelingen van buiten af kunnen ook roet in het eten gooien.

Uw profiel
De termen Agile, Scrum, Continuous Integration, Continuous Testing en Continuous Delivery zijn tegenwoordig steeds meer gebruikte begrippen bij organisaties die informatiesystemen aanpassen en/of ontwikkelen. Deze DevOps game is geschikt voor iedere organisatie die werkt in de IT op het gebied van systeemontwikkeling, beheer of exploitatie. U leert op een een speelse, laagdrempelige en praktijkgerichte wijze wat DevOps inhoudt en wat de valkuilen zijn bij de implementatie van DevOps. De DevOps game is daarnaast een uitgelezen manier om de samenwerking en teambuilding binnen uw organisatie te verstevigen.

Leerdoelen
De simulatie zal worden aangepast naar uw eigen specifieke behoeften en leerdoelen.
Over het algemeen zijn dit de voornaamste doelstellingen:
● Hoe de DevOps principes in uw eigen organisatie toe te passen.
● Hoe het juiste evenwicht te vinden tussen SLA requirements en de IT projecten volgens plan.
● Hoe DevOps de waarde van uw organisatie kan verhogen.
● Hoe de efficiëntie en effectiviteit van de IT afdeling kan worden vergroot
● Hoe een betere samenwerking binnen en tussen de teams te creëren
● Hoe de vaardigheden van de medewerkers te ontwikkelen voor een DevOps omgeving.
● Hoe het management hun verantwoordelijkheden te laten nemen in de IT Projecten.

Trainingsduur en kosten
De DevOps Game The Phoenix Project duurt 1 dag. De kosten voor de training zijn op aanvraag beschikbaar, graag maken wij een prijsopgave voor u.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group