Leading SAFe (Scaled Agile Framework)

Leading SAFe inclusief examen SAFe Agilist 4.6 (SA)

Prijs: € 1050,-
Duur: 2 dagen

Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam
 
23-07-2019 t/m 24-07-2019 (Den Haag)
12-09-2019 t/m 13-09-2019 (Den Haag)
20-11-2019 t/m 21-11-2019 (Utrecht)
 

IT Management Group is officieel partner van Scaled Agile voor de Leading SAFe training. Deze training kan ook in company bij u op locatie worden verzorgd!

De IT Management Group verzorgt de Leading SAFe training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Het Scaled Agile Framework (SAFe®) is een in de markt bewezen framework voor het organisatiebreed toepassen van Lean en Agile principes. Veel organisaties werken inmiddels met Agile en in Agile teams. De afstemming tussen de verschillende Agile teams en het afstemmen van de Agile teams met de rest van de organisatie, veelal gebaseerd op ITIL en PRINCE2 is voor veel organisaties nog een uitdaging. Er kan een groot voordeel worden behaald wanneer deze afstemming structureel wordt verbeterd. Het Scaled Agile Framework helpt daarbij.

SAFe zorgt ervoor dat een totaalproduct door meerdere Agile teams tegelijkertijd kan worden opgeleverd. De kracht van dit framework is ook dat het strategisch doel en de teamactiviteiten nauw op elkaar worden afgestemd. Het SAFe® framework gaat in op de rollen, teams, activiteiten die een organisatie nodig heeft bij het opschalen van Agile werken. De training Leading SAFe® is gebaseerd op de meest recente versie van SAFe® 4.6
In de Leading SAFe training leert u hoe u SAFe kunt toepassen in uw eigen organisatie gebruik makend van de principes en werkwijzen van het Scaled Agile Framework® (SAFe) en u leert hoe u waarde realiseert door middel van Agile Release Trains, en wat het inhoudt om over de volle breedte van een onderneming een Lean-Agile transformatie uit te voeren.

Uw profiel
Deze brede training is geschikt voor ontwikkelaars, beheerders, programma- en projectmanagers, productmanagers, portfoliomanagers, procesmanagers, architecten, management en andere direct betrokkenen bij softwareontwikkeling.

Inhoud training
In deze professionele en praktijkgerichte training Leading SAFe komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Introductie van het SAFe-framework
• De Lean-Agile Mindset
• De SAFe principes en de toepassing daarvan
• De planning en coördinatie binnen en tussen agile teams
• De werking van de ‘Agile Release Train’ (ART)
• De coördinatie van meerdere ART’s via Large Solution SAFe
• Lean portfolio management
• De inrichting van een Lean-Agile onderneming op basis van SAFe
• Scaling Leiderschap
• Tips and Tricks voor het slagen voor het SAFe® examen

Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden en het oefenen met examenvragen.

Examen en certificaat
Deze training bereidt u voor op het SAFe Agilist 4.6 examen. Het examen wordt online afgenomen door de Scaled Academy.

Trainingsduur en kosten
De training Leading SAFe duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €1050,-. Deze prijs is inclusief SAFe Agilist 4.6 examen, (digitaal) lesmateriaal, koffie, thee, lunch en exclusief BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Leading SAFe en Agile advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of basis van SAFe®, Agile of Lean of bent u op zoek naar een goede SAFe®, Agile of Lean specialist neemt u dan contact op met de IT Management Group of kijkt u op onze advies en detacheringspagina’s.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata Leading SAFe training:

23 July 2019
Training Leading SAFe® (LSAFE)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____

12 September 2019
Training Leading SAFe® (LSAFE)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____
 

Zie ook: Scaled Agile Framework (SAFe) – Van losse bomen naar een functionerend bos.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group