Training HTML, CSS, XML & JavaScript

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

De IT Management Group verzorgt de Training HTML, CSS, XML & JavaScript op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.
 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Tijdens de training HTML, CSS, XML & JavaScript krijgt u een praktische kennismaking met programmeren in HTML, CSS en JavaScript. De cursus richt zich op het gebruik van HTM, CSS en JavaScript. U leert onder andere variabelen te definiëren en te gebruiken, loopings en vertakkingen uit te voeren, gebruikersinterfaces te ontwikkelen, gebruikersinvoer te registreren en te valideren, gegevens op te slaan en goed gestructureerde applicaties te creëren. Ook leert u hoe u opgebouwde XML-documenten kunt maken en leert u de belangrijkste aanvullende technologieën die XML ondersteunen te gebruiken, waaronder XML Schema voor validatie en XSLT voor transformatie. Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

Uw profiel
De training HTML, CSS, XML & JavaScript is geschikt voor iedereen die op een van deze vier technologiën een flinke sprong wil maken. Zoals: Applicatie ontwikkelaars, web developers en beheerders.

Inhoud training
In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. HTML
2. CSS
3. JavaScript
4. XML

Voorkennis
Voor deze training is geen voorkennis nodig.

Certificaat
Wanneer u beide dagen aanwezig bent ontvangt u het certificaat van deelname.

Trainingsduur en kosten
De Training HTML, CSS, XML & JavaScript duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 800,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Materiaal
Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen laptop? Dan kunt u bij deze masterclass een laptop meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden!

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Eerstvolgende startdata Training HTML, CSS, XML & JavaScript

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group