Training Java Programmeren

Prijs: € 2400,-
Duur: 6 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

De IT Management Group verzorgt de Training Java Programmeren op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.
 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Tijdens de training Java Programmeren leert u de basis van de programmeertaal Java. U krijgt in 6 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de JAVA technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van JAVA en het gebruik van o.a. packages, interfaces, exceptions en collecties. De training is een combinatie van een hands-on training waarin u oefent met programmeren in Java en een examentraining. Examentraining vindt op de laatste dag van de training plaats. Gedurende en na de training dient u zich door middel van zelfstudie voor te bereiden op het examen. Deze training leidt op tot het Oracle Java examen (1Z0-808 – Java SE 8 Programmer I)

Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

Uw profiel
De Training Java Programmeren is voor iedereen die die werkt met Java of verwante talen (dwz C of C ++).

Inhoud training
Training Java Programmeren behandelt alle basisbegrippen van Object-Oriented Programming en Java. Inbegrepen is het materiaal op alle belangrijke OO-concepten, inclusief onderwerpen als encapsulation, composition, en inheritance. Het omvat ook enige mogelijkheden van geavanceerde Java zoals JDBC / JPA en het Collections Framework, evenals gebruik van veel van de nieuwere mogelijkheden in Java 8.

Voorkennis
Eerdere programmeerervaring in C, C ++ of C # ® en enige kennis van elementaire objectgeoriënteerde concepten worden aanbevolen maar is niet vereist.

Examen Java Programmeren
De kosten voor het Java Programmeren examen bedragen €250,-. Deze kosten zijn inclusief boek en voorbeeldexamens en exclusief BTW. Het examen wordt niet direct aansluitend aan de vijfde trainingsdag op locatie afgenomen. Na afloop van de training krijgt u een voucher waarmee u online het examen kan afleggen. Het examen is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Trainingsduur en kosten
De Training Java Programmeren duurt 6 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 2400,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examen en BTW.

Materiaal
Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen windows laptop mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen laptop? Dan kunt u bij deze masterclass een laptop meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden!

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Eerstvolgende startdata Training Java Programmeren

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group