Training Java Programmeren

Prijs: € 2000,-
Duur: 5 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

8, 9, 15, 16 en 22 januari 2018 (Utrecht)
12, 13, 15, 21 en 22 maart 2018 (Den Haag)

De IT Management Group verzorgt de Training Java Programmeren op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.
 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Tijdens de training Java Programmeren leert u de basis van de programmeertaal Java. U krijgt in 5 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de JAVA technologie. Deze training leidt op tot het Oracle Java examen (1Z0-808). Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van JAVA en het gebruik van o.a. packages, interfaces, exceptions en collecties.

Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

Uw profiel
De Training Java Programmeren is voor iedereen die die werkt met Java of verwante talen (dwz C of C ++).

Inhoud training
Training Java Programmeren behandelt alle basisbegrippen van Object-Oriented Programming en Java. Inbegrepen is het materiaal op alle belangrijke OO-concepten, inclusief onderwerpen als encapsulation, composition, en inheritance. Het omvat ook enige mogelijkheden van geavanceerde Java zoals JDBC / JPA en het Collections Framework, evenals gebruik van veel van de nieuwere mogelijkheden in Java 8.

Voorkennis
Eerdere programmeerervaring in C, C ++ of C # ® en enige kennis van elementaire objectgeoriënteerde concepten worden aanbevolen maar is niet vereist.

Examen Java Programmeren
De kosten voor het Java Programmeren examen bedragen €250,-. Deze kosten zijn inclusief het e-book, digitaal materiaal en voorbeeldexamens en exclusief BTW. Het examen wordt direct aansluitend aan de vijfde trainingsdag op locatie afgenomen. Het examen is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Trainingsduur en kosten
De Training Java Programmeren duurt 5 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 2000,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examen en BTW. Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen device (iPad, tablet of laptop)? Dan kunt u bij deze masterclass een device meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden!

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Eerstvolgende startdata Training Programmeren in Java SE 8 en OO Development

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group