Training PHP Programmeren

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

27-05-2019 en 31-05-2019 (Utrecht)

De IT Management Group verzorgt de Training PHP Programmeren op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.
 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

Uw profiel
De Training PHP Programmeren is voor iedereen die zich de PHP programmeertaal eigen wil maken. Zoals: Web-ontwerpers, ontwikkelaars, webmasters en applicatieontwikkelaars.

Inhoud training
In deze professionele en praktijkgerichte training PHP Programmeren leert u database-gestuurde websites te maken met behulp van PHP en MySQL. PHP is een veelzijdige server-side programmeertaal die hand in hand werkt met front-end Web-talen zoals HTML en JavaScript. PHP kan worden gebruikt om alle soorten dynamische webinterfaces te maken en is een van de meest gebruikte programmeertalen geworden.

Voorkennis
Basiskennis van HTML, CSS en basisprogrammering is aan te bevelen maar niet vereist.

Certificaat
Wanneer u beide dagen aanwezig bent ontvangt u het certificaat van deelname.

Trainingsduur en kosten
De Training PHP Programmeren duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen: € 800,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Materiaal
Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dient u een eigen laptop mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen laptop? Dan kunt u bij deze masterclass een laptop meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden!

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure
 

Eerstvolgende startdata Training PHP Programmeren

27 May 2019
Training Training PHP Programmeren (PHPP)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group