Overview ITIL, ASL, BiSL, TMap en PRINCE2

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

Deze training organiseert de IT Management Group ook IN COMPANY!

18-10-2018 t/m 19-10-2018 (Den Haag)

De IT Management Group verzorgt de Overviewtraining ITIL, ASL, BiSL, PRINCE2 en TMap op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Heeft of krijgt u in uw werk te maken met IT beheer en wilt in een kort tijdsbestek van 2 dagen op de hoogte worden gebracht van de basiselementen van IT beheer dan is de overviewtraining ITIL, ASL, BiSL, PRINCE2 en TMap voor u een goede uitkomst. U wordt op de hoogte gebracht van de belangrijkste kenmerken van het gedachtegoed van de best practices ITIL, ASL, BiSL, PRINCE2 en TMap.

U krijgt hiermee inzicht in de belangrijkste kenmerken van het inrichten van de processen rondom het beheer van hardware zoals servers en computers en netwerken (ITIL), applicaties (ASL) en u krijgt inzicht in de processen die een rol spelen bij het uitoefenen van het functioneel beheer (BiSL). Met de best practice PRINCE2 leert u de belangrijkste kenmerken van projectmanagement volgens PRINCE2 en met TMap krijgt u inzicht in de aspecten die komen kijken bij het testen en in beheer nemen van nieuwe of gewijzigde informatiesystemen.

Na deze overviewtraining bent u bekend met de belangrijkste termen en begrippen van de verschillende best practices. Indien u zich verder wilt ontwikkelen in één van de best practices, dan heeft u na deze training een goed overzicht van de mogelijkheden en van de best practice die het meest aansluit bij uw persoonlijke werksituatie.

Uw profiel
De training is bij uitstek geschikt voor managers of medewerkers die voor hun werk regelmatig contact hebben met de ICT afdeling. De training is ook geschikt voor medewerkers die starten in IT beheer, bijvoorbeeld als functioneel beheerder, en die zich in korte tijd het gedachtegoed van deze best practices op het gebied van IT beheer eigen willen maken.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte Basistraining Beheer komen de volgende onderwerpen aan bod:

Dagdeel 1 ITIL Foundation
Wat is ITIL?
Wat MOET ik weten van ITIL?
Wat is de meerwaarde van ITIL?
Hoe gebruik ik ITIL in de praktijk?

Dagdeel 2: PRINCE2
Wat is PRINCE2?
Wat MOET ik weten van PRINCE2?
Wat is de meerwaarde van PRINCE2?
Hoe gebruik ik PRINCE2 in de praktijk?
Hoe verhouden ITIL en PRINCE2 zich tot elkaar?

Dagdeel 3: BiSL en ASL (met focus op BiSL)
Wat is BiSL en wat is ASL?
Wat MOET ik weten van BiSL en ASL?
Wat is de meerwaarde van BiSL en ASL?
Hoe gebruik ik BiSL en ASL in de praktijk?
Hoe verhouden ITIL, PRINCE2, BiSL en ASL zich tot elkaar?

Dagdeel 4: TMap
Wat is TMap?
Wat MOET ik weten van TMap?
Wat is de meerwaarde van TMap?
Hoe gebruik ik TMap in de praktijk?
Hoe verhouden ITIL, PRINCE2, BiSL, ASL en TMap zich tot elkaar?

Trainingsduur en kosten
De Basistraining Beheer duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en luxe lunch en exclusief BTW.

European Competence Framework (e-CF)
Het certificaat sluit als volgt aan bij het e-Competence Framework:

Meer informatie over het E-CF is hier terug te vinden.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

De Basistraining Beheer wordt verzorgd door Dick Timan.

Dick Timan heeft ruime ervaring als trainer. Daarnaast heeft Dick veel praktijkervaring opgedaan bij toonaangevende bedrijven op het gebied van IT Servicemanagement en geeft Dick sinds 1996 wereldwijd IT Servicemanagement trainingen. Dick ontwikkelt en verzorgt trainingen aan klanten wereldwijd op het gebied van ITIL, ASL, BiSL en PRINCE2®, inclusief examentraining en management overviews.
 
Inschrijven    Contact    Brochure
 
Eerstvolgende startdata Overview ITIL, ASL, BiSL, TMap en PRINCE2

18 October 2018
Training Basistraining Beheer (BTB)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____
 

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group