Overview PRINCE2 en IPMA

Prijs: op aanvraag
Duur: 2 dagen
Locatie: In Company

Deze training organiseert de IT Management Group op aanvraag en IN COMPANY!

In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Contact    Brochure

Tijdens de training Overview PRINCE2 en IPMA krijgt u in twee dagen inzicht in de basisbegrippen van projectmanagement, projectmatig werken en de methodes PRINCE2 en IPMA. In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

– Algemene principes van een project en projectmatig werken
– Methoden en technieken voor projectmanagement: PRINCE2
– Methoden en technieken voor projectmanagement: IPMA

Daarnaast wordt aandacht besteed aan:

– De verschillende fasen binnen een project
– De belangrijkste projectmanagementvaardigheden
– De belangrijkste projectdocumenten
– Projectrollen en projectstructuur

Uw profiel
Heeft u in uw werk te maken met projecten of met projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of wilt u zelf een activiteit op een projectmatige en gestructureerde wijze aanpakken? Gaat u binnenkort starten met projectmatig werken? Dan is de training Overview PRINCE2 en IPMA D voor u zeer geschikt.

Professioneel en praktijkgericht
Voor deze professionele en praktijkgerichte training Overview PRINCE2 en IPMA is geen voorkennis vereist. De training is geschikt voor medewerkers die zich op projectmanagement willen oriënteren maar ook geschikt voor medewerkers met de nodige ervaring met projectmanagement en het werken in projecten.

Trainingsduur en kosten
De training Overview PRINCE2 en IPMA duurt in principe 2 dagen. De kosten voor de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en op aanvraag. In overleg kan de trainingsduur aan uw wensen worden aangepast.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.
Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.

 
Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group