Big Data voor Architecten

Prijs: € 550,-
Duur: 1 dag
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

30-08-2019 (Den Haag)
10-12-2019 (Den Haag)

De IT Management Group verzorgt de training Big Data voor Architecten op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Steeds meer organisaties onderzoeken de mogelijkheden van Big Data of zetten Big Data al actief in in hun bedrijfsvoering. Inrichting van Big Data vraagt een andere kijk op architectuur en stelt hele andere eisen aan de rolinvulling van de (data) architect. Tijdens deze eendaagse training wordt ingegaan op wat Big Data is, wat anders is ten opzichte van de “traditionele” datavoorziening en geeft aan welke hulpmiddelen een data architect kan inzetten om succesvol een big data architectuur te implementeren. Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte voor discussie en praktijkgerichte activiteiten gebaseerd op een praktijkcase.

Uw profiel
De Masterclass Big Data voor Architecten is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in Data Architectuur en meer specifiek voor Enterprise architecten,Informatie architecten, ICT architecten en beheerarchitecten.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass Big Data voor Architecten komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Wat is Big Data?
• Voorbeelden van succesvolle big data projecten
• Rolverandering van de big data architect
• Inzet van een Big Data raamwerk
• Big Data en governance
• Big Data informatiebeveiliging en privacy
• Gereedschappen voor de big data architect zoals principes, patronen, en big datamodellering

Trainingsduur en kosten
De Masterclass Big Data voor Architecten duurt 1 dag. De kosten voor de training bedragen € 550,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Deze masterclass wordt gegeven door Bert Dingemans. Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor data, modelleren, integratie en beheer. Bert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de Belastingdienst, Zwitserleven, het Ministerie van Economische Zaken, de Provincie Gelderland en Jeugdzorg Nederland. Samenwerken met verschillende stakeholders, contacten onderhouden en verbinden van betrokkenen in de organisatie is zijn werkwijze. Graag vervult Bert de rol van intermediair tussen ICT en de rest van de organisatie, hij is daarbij zeer goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende en coachende rol.

Bert heeft ervaring als spreker op congressen voor ICT professionals en is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Leuven. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bijvoorbeeld binnen de redactie van het Software Developer Magazine en binnen de afdeling architectuur van het NGI. Hij is auteur van het boek ‘Data-architectuur in de praktijk’ en heeft daarnaast veel artikelen en whitepapers geschreven gericht op architectuur, data-architectuur, integratie, beheer en modelleertechnieken. Verder is hij gecertificeerd cloud architect en SOA architect en gecertificeerd Big Data Professional.

Big Data detachering
Bent u op zoek naar een deskundige data-architect, analist of een expert op het gebied van Big Data? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de IT Management Group!

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata Masterclass Big Data voor Architecten

30 August 2019
Training Big Data voor Architecten (BDVA)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____

10 December 2019
Training Big Data voor Architecten (BDVA)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group