Business Information Management with reference to BiSL

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

14-03-2018 en 21-03-2018 (Den Haag)
08-06-2018 en 15-06-2018 (Utrecht)
03-09-2018 en 10-09-2018 (Den Haag)
12-12-2018 en 19-12-2018 (Den Haag)

De IT Management Group verzorgt de BIM with reference to BiSL training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

EXIN Business Information Management with reference to BiSL is een publieke standaard voor functioneel beheer en informatiemanagement. EXIN Business Information Management with reference to BiSL geeft invulling aan processen en activiteiten die noodzakelijk zijn om de informatievoorziening vanuit gebruikers- en bedrijfsoptiek te sturen. Het is een raamwerk met aandacht voor zowel de operationele, tactische als strategische processen als hun onderlinge relaties. Het raamwerk benadert de informatievoorziening in een organisatie en de daarvoor te gebruiken IT-middelen vanuit het perspectief van de businessorganisatie en de gebruikers van de informatiesystemen.

Uw profiel
Heeft u een verantwoordelijkheid voor de informatievoorziening van uw organisatie? Heeft u een rol bij het aansturen, richting geven en operationaliseren van de IT-dienstverlening vanuit de behoefte van de informatievoorziening in uw organisatie of bent u op een andere wijze nauw betrokken bij de informatievoorziening van uw bedrijf? Dan is de training EXIN Business Information Management with reference to BiSL voor u als niet-ICT-er en ICT-er geschikt.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training EXIN Business Information Management with reference to BiSL komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Doel en achtergrond functioneel beheer;
2. Gebruiksbeheer;
3. Functionaliteitenbeheer;
4. Verbindende processen;
5. Sturende processen.

Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Certificaat
Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat Business Information Management Foundation with reference to BiSL.

Trainingsduur en kosten
De training Business Information Management with reference to BiSL duurt 2 dagen. De kosten voor de training BiSL bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examengeld bedraagt €175,- excl. BTW.

ITMG Examen EXIN Business Information Management with reference to BiSL
Het examen wordt direct aansluitend aan de tweede trainingsdag op de trainingslocatie afgenomen. U kunt het examen ook bij één van de examenlocaties van het EXIN afleggen.

European Competence Framework (e-CF)
Het certificaat sluit als volgt aan bij het e-Competence Framework:


Meer informatie over het E-CF is hier terug te vinden.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure
 
Eerstvolgende startdata Business Information Management with reference to BiSL:

14 March 2018
Training Business Information Services Library (BISLF)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____

8 June 2018
Training Business Information Services Library (BISLF)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group