Tactisch en Operationeel Informatiemanagement

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

04-09-2017 en 11-09-2017 (Utrecht of Den Haag)
12-12-2017 en 19-12-2017 (Locatie n.t.b.)

De IT Management Group verzorgt de training Tactisch en Operationeel Informatiemanagement op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Tijdens de training Tactisch en Operationeel Informatiemanagement gaat u aan de slag met alle aspecten van tactisch en operationeel informatiemanagement. In deze training wordt theorie afgewisseld met discussies, oefeningen en opdrachten en sprekers uit de praktijk. De focus van van de training is gericht op functioneel beheer en business informatiemanagement maar er worden ook relaties gemaakt met het vakgebied van technisch beheer en applicatiebeheer. Na afloop van deze module kunt u zich desgewenst certificeren in de module BiSL Foundation.

Uw profiel
Bent u werkzaam als functioneel beheerder, business consultant, informatiemanager, informatie-architect, business manager, teamleider of contractmanager of heeft u een verantwoordelijkheid binnen uw organisatie op tactisch of operationeel niveau? Heeft u een rol bij het aansturen, richting geven en operationaliseren van informatiemanagement of bent u op een andere wijze nauw betrokken bij de informatievoorziening van uw bedrijf? Dan is de training Tactisch en Operationeel Informatiemanagement voor u als niet-ICT-er en ICT-er geschikt!

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training Tactisch en Operationeel Informatiemanagement komen de volgende onderwerpen aan bod:

– Doel en achtergrond functioneel beheer
– Gebruiksbeheer
– Functionaliteitenbeheer
– Verbindende processen
– Sturende processen

Meer specifiek:
1. Planning en Control;
2. Financieel Management;
3. Behoeftemanagement;
4. Contractmanagement;
5. Gebruikersondersteuning;
6. Operationele IT-aansturing;
7. Beheer Bedrijfsinformatie;
8. Wijzigingenbeheer;
9. Transitie en Specificeren.

– de relatie met de Richtinggevende processen

Theorie wordt afgewisseld met discussies, oefeningen en sprekers uit de praktijk.

Trainingsduur en kosten
De training Tactisch en Operationeel Informatiemanagement duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW en examengeld. Indien gewenst, kunt u zich na afloop van de training certificeren in BiSL.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Eerstvolgende startdata Tactisch en Operationeel Informatiemanagement

4 September 2017
Tactisch en Operationeel informatiemanagement
ITMG Locatie

(Utrecht of Den Haag)

12 December 2017
Tactisch en Operationeel informatiemanagement
ITMG Locatie

(Locatie n.t.b.)

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group