Blockchain Simulation Game

Een boeiende interactieve workshop die niet-technische zakelijke professionals op een laagdrempelige manier leert hoe Blockchain werkt.

Prijs: op aanvraag
Duur: 1 dagdeel
Locatie: In Company

Wilt u deze game in-company laten verzorgen? Neemt u dan contact op met de IT Management Group.
 
Contact    Brochure

Met de populaire Blockchain Simulation Game leert u op een speelse, laagdrempelige en praktijkgerichte wijze in één dag met uw team:
– Wat Blockchain technologie is en wat de voordelen van Blockchain zijn.
– Hoe informatie door een Blockchain stroomt
– Hoe privacy en vertrouwelijkheid worden aangepakt in de Blockchain
– Hoe Blockchain gegevensintegriteit garandeert (en waarom het zo moeilijk is om te ‘hacken’)
– Hoe u de Blockchain concepten praktisch kunt toepassen op uw bedrijfsdoelstellingen

De Blockchain Simulation game
Blockchain is erg populair op dit moment. Er zijn talloze generieke sessies die Blockchain op een zeer hoog niveau introduceren, en ook veel sessies die duiken in de technische details. Eén ding wat altijd ontbreekt, is een niet-technische uitleg over hoe Blockchain werkt in de context van de bedrijfsvoering.

Om de Blockchain op een niet-technische en laagdrempelige manier uit te leggen is de Blockchain Simulation game ontwikkeld.

TeamUp

Op basis van een bestaande businesscase
Deelnemers spelen de rol van bedrijven die besloten hebben een consortium te vormen en bij te dragen aan een gemeenschappelijke Blockchain. Ze volgen een fictief scenario waarin ze uit eerste hand de voordelen van een Blockchain ervaren om hun besluitvormingsmogelijkheden te verbeteren.

Terwijl ze zelfzuchtig racen om hun aanspraken op een blok te krijgen, nemen ze ook onbaatzuchtige acties om ervoor te zorgen dat het systeem in samenhang kan blijven functioneren op basis van de Blockchain. De werkvorm van een bedrijfssimulatie op basis van een realistische casus vergroot de betrokkenheid en versnelt het leren.

De simulation game duurt tussen de 2 en 3 uur. Na het spelen van de game is er ruimte voor vragen en discussie en kunnen de mogelijkheden voor Blockchain binnen uw bedrijf worden besproken.

Uw profiel
Iedereen kan meedoen aan de Blockchain Simulation Game. Om mee te doen heeft u geen voorkennis nodig. U krijgt een praktische, interactieve uitleg over de werking van Blockchain. Ook als u al op de hoogte bent van de high-levelconcepten van Blockchain, maar wil zien hoe het werkt is de game erg geschikt. Tenslotte is de game geschikt voor iedereen die wil weten hoe Blockchain in hun eigen organisatie zou kunnen werken.

Trainingsduur en kosten
De Simulation Game duurt 1 dagdeel. De kosten voor de training zijn op aanvraag beschikbaar, graag maken wij een prijsopgave voor u.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group