CISSP – Certified Information Systems Security Professional

Prijs: € 3200,-
Duur: 5 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

11-06-2019 t/m 12-06-2019, 18-06-2019, 25-06-2019 en 02-07-2019 (Den Haag)

De IT Management Group verzorgt de CISSP training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

CISSP staat voor Certified Information Systems Security Professional. De 5-daagse opleiding leidt op voor het wereldwijd erkende officiële CISSP examen. De CISSP certificering is internationaal een van de belangrijkste certificeringen in het security vakgebied. Met de certificering wordt u erkend als security professional en toont u aan dat u in staat bent informatiebeveiliging in te voeren en te borgen in uw organisatie. Binnen vijf dagen behandelen we alle kennis die u nodig heeft voor het CISSP examen. In vergelijking met andere certificering op het gebied van informatiebeveiliging wordt CISSP , zeker internationale steeds meer als gevraagd als benodigde certificering voor IT Security professionals.

Professioneel en praktijkgericht
Tijdens de opleiding komen de 8 domeinen van CISSP Common Body of Knowledge (CBK) aan de orde, evenals de meest recente ontwikkelingen daarin. Gedurende de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen, opdrachten en praktijkcases. Ook wordt er geoefend met examenvragen.

Domein 1: Security and Risk Management (Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity)
Domein 2: Asset Security (Protecting Security of Assets)
Domein 3: Security Engineering (Engineering and Management of Security)
Domein 4: Communications and Network Security (Designing and Protecting Network Security)
Domein 5: Identity and Access Management (Controlling Access and Managing Identity)
Domein 6: Security Assessment and Testing (Designing, Performing, and Analyzing Security Testing)
Domein 7: Security Operations (Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)
Domein 8: Software Development Security (Understanding, Applying, and Enforcing Software Security)

Uw profiel
De CISSP training is geschikt voor iedereen die zich bezig houdt of gaat houden met informatiebeveiliging. In de training komen alle facetten van informatiebeveiliging aan de orde, hij is daarom zowel geschikt voor managers als voor technische specialisten. De opleiding is onder andere geschikt voor security officers, security managers, security consultants, netwerk- en systeembeheerders en IT-architecten, IT Manager, IT consultant.

Trainingsduur en kosten
De training CISSP duurt 5 dagen. De kosten voor de training bedragen €3200,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

Opzet van de training
Voorafgaande aan de training krijgt u van IT Management Group alle informatie opgestuurd. De training bestaat uit 5 dagen waarbij tussen elke opleidingsdag een week ruimte wordt gelaten. Voor elke opleidingsdag wordt u gevraagd een aantal onderdelen van de stof door te nemen. Naast de 5 opleidingsdagen dient u rekening te houden met 20 tot 30 uur zelfstudie.

CISSP examen
Het (Engelstalige) CISSP-examen is optioneel. Het examen bestaat uit 250 vragen die binnen 6 uur beantwoord moeten worden. Het oefenen van deze vragen is essentieel gezien de specifieke vraagstelling van het examen. De kosten voor het examen bedragen rond de € 520,-.

Om CISSP gecertificeerd te worden dient u te slagen voor het CISSP examen en te beschikken over ten minste 5 jaar relevante werkervaring in ten minste twee CISSP domeinen (zie boven) of 4 jaar ervaring aangevuld met een HBO+ opleiding.
Als u zich korter bezighoudt met de beveiliging van informatiesystemen is deze CISSP training ook zeer zinvol. In dat geval kunt u namelijk (ISC)2 associate worden. Na meer ervaringsjaren kunt u dan alsnog gecertificeerd worden.

Meer informatie daarover vind je op de (ISC)2-website.

CISA hercertificering/PE-punten
CPE Punten / hercertificering
Uw CISSP certificering is 3 jaar geldig. In deze 3 jaar dient u minimaal 120 CPE punten te behalen om uw CISSP titel te mogen behouden.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata CISSP:

11 June 2019
Training Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group