CISA – Certified Information Systems Auditor

CISA training met gekwalificeerde docent uit de praktijk

Prijs: € 2400,- ( inclusief CISA Review Manual, 26th Edition)
Duur: 4 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

03-10-2019, 10-10-2019, 31-10-2019 en 07-11-2019 (Utrecht)

De IT Management Group verzorgt de CISA training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

CISA staat voor Certified Information Systems Auditor. De 4-daagse Nederlandstalige CISA training leidt op voor het wereldwijd erkende certificaat van ISACA. Het CISA certificaat geeft u internationale erkenning als IT-Auditor. De CISA titel geeft wereldwijd aan dat u beschikt over de competenties om op een professionele manier opdrachten uit te voeren op het gebied van informatiebeveiliging en auditing van informatiesystemen.

Binnen de CISA training worden de volgende vijf domeinen onderkend, die aansluiten bij de vijf onderdelen van het examen:

– Process of Auditing Information Systems
– Governance and Management of IT
– Information Systems Acquisition, Development and Implementation
– Information Systems Operations, Maintenance and Support
– Protection of Information Assets


Tijdens de training die opleidt tot Certified Information Systems Auditor worden de domeinen zoals hierboven genoemd behandeld. Tijdens de training wordt ook geoefend met examenvragen.

Uw profiel
De training is bedoeld voor iedereen met een security of audit achtergrond en enige ervaring op dit gebied. De training is met name bestemd voor IT-auditors, ICT-managers, Security Managers en consultants.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training komen genoemde domeinen aan bod. De trainer zal enerzijds aandacht besteden aan de praktijk en anderzijds per domein aan examenvoorbereiding doen. Elk domein wordt afgesloten met een aantal oefenvragen.

Trainingsduur en kosten
De training Certified Information Systems Auditor duurt 4 dagen. De kosten voor de training bedragen € 2400,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

De trainingsprijs is inclusief de CISA Review Manual, 26th Edition van ISACA.

CISA examen
Het examen, dat in de Engelse taal worden afgenomen, wordt tweemaal per jaar, in het voorjaar en in het najaar, afgenomen. Het examen is een multiple choice examen waarbij u in 4 uur 200 vragen dient te beantwoorden. De kosten voor het CISA examen worden door ISACA vastgesteld. U dient zelf in te schrijven voor het examen. Inschrijfformulieren voor het examen kunt u downloaden via www.isaca.org.

CISA hercertificering/PE-punten
De CISA titel is 3 jaar geldig. Om uw CISA titel te behouden dient u jaarlijks een minimum 120 CPE punten (in drie jaar) te behalen.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata CISA training

3 October 2019
Training Certified Information Systems Auditor (CISA)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____
 

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group