Commerciële vaardigheden voor IT professionals

Sales en commerciële vaardigheden voor IT-professionals, verbeter jouw verkooptechniek en overtuigingsvaardigheden met een paar simpele technieken!

Prijs: € 550,-
Duur: halve dag
Locatie: Utrecht, Den Haag, in-company

Trainingsdata Commerciële vaardigheden voor IT professionals:

De IT Management Group verzorgt de training Commerciële vaardigheden voor IT professionals op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Je bent een professional op jouw vakgebied. Je weet precies waar de schoen wringt en hoe je de (interne) klant kunt helpen. Maar hoe breng je dat over?

Hoe krijg jij jouw oplossing en boodschap zo goed mogelijk voor het voetlicht? Welke factoren spelen een rol bij jouw klant als hij of zij een beslissing wil nemen voor een (IT) oplossing? Kan jij deze beïnvloeden? Hoe zorg jij dat jouw klant ook in de toekomst weer voor jou kiest? Daar zijn goed aan te leren technieken voor! Als IT professional ben je waarschijnlijk niet dagelijks bezig met verkoop, maar je zult merken dat indien je jouw commerciële vaardigheden wat oppoetst, je jouw boodschap, dienst of oplossing makkelijker laat landen bij jouw (interne) klanten of leidinggevenden. De training Commerciële vaardigheden voor IT professionals helpt je om jouw uitstekende staat van dienst en jouw kennis nog beter te gelde te maken en jouw sales en verkooptechnieken te verbeteren. Zowel bij klanten als bij de opdrachtgevers!

Uw profiel
Je bent werkzaam in de IT of aanverwante dienstverlening en hebt regelmatig te maken met externe of interne klanten en/of opdrachtgevers.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training Commerciële vaardigheden voor IT-professionals komen de volgende onderwerpen aan bod:

– Introductie commercie en verkoop: wat is commercie en wat is verkoop?
– Commerciële stijlen: wat is jouw eigen voorkeursstijl en hoe herken je de stijl van de klant?
– Hoe beïnvloed ik mijn klant? Inlevingsvermogen, onderhandelingstactieken, hoe zorg ik dat de klant mij als gelijkwaardig adviseur ziet?
– Gespreksvaardigheden: luisteren, samenvatten, doorvragen, opbouw van een verkoopgesprek, leiding houden over een gesprek;
– Praktijkcases met voorbeelden;
– De kracht van het “nee” durven zeggen en verkopen;
– Handige tips om makkelijk te onthouden en snel resultaat te bereiken.

In deze salestraining Commerciële vaardigheden voor IT-professionals van één dag wordt de theorie vlot afgewisseld met de praktijk. In de training komen veelvoorkomende sales-situaties en aansprekende voorbeelden aan bod. Door middel van rollenspellen word je gecoacht naar een snelle verbetering en meer slagkracht in jouw commerciële vaardigheden en verkooptechnieken.

Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

Trainingsduur en kosten
De training Commerciële vaardigheden voor IT-professionals duurt één dag. De kosten voor de training bedragen €550,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en versnaperingen en exclusief BTW. Deze training kan ook op in-company basis worden verzorgd.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata Commerciële vaardigheden voor IT-professionals:

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group