Masterclass DevOps Architectuur

Prijs: € 650,-
Duur: 1 dag
Locatie: Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven

Wilt u deze training in-company laten verzorgen? Neemt u dan contact op met de IT Management Group.

Data Masterclass DevOps Architectuur:

22-11-2019 (Utrecht)

De IT Management Group verzorgt de Masterclass DevOps Architectuur op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Veel organisaties hebben een start gemaakt met het Agile ontwikkelen. Daarbij is tevens al bij veel organisaties een combinatie gemaakt tussen ontwikkelaars en beheerders in hetzelfde team (DevOps). Bij veel organisaties ontbreekt het aan een stip op de horizon voor de ontwikkeling van een applicatie en de bijbehorende infrastructuur. Ook ontbreekt het aan een richtinggevendheid vanuit architectuur om de organisatie zelf vorm te geven. Deze masterclass is specifiek bedoeld voor deze doelgroep.

In één dag tijd worden alle aspecten behandeld die van belang zijn voor de architectuur in een DevOps setting. Daarnaast is deze masterclass van belang bij ontwikkelaars, Scrum master, Product owners en andere functionarissen die een rol spelen in de opzet en werking van een effectieve en efficiënte DevOps organisatie. Dit bespaart u tijd in de volwassenwording van uw DevOps team.

De Masterclass DevOps Architectuur geeft u in één dag op Practitioner niveau inzicht in architectuur in combinatie met DevOps, gecombineerd met veel praktische voorbeelden. Aansluitend aan de Masterclass heeft u de mogelijkheid van het afleggen van het door ITMG gecertificeerde examen.

Uw profiel
U bent werkzaam in een DevOps team als architect of ontwikkelaar en wilt zich verder bekwamen en/of certificeren als DevOps Engineer. Na het doorlopen van deze training kunt u zich verder ontwikkelen op het gebied van ‘DevOps Foundation’ ‘ontwikkelen met DevOps’, en ‘beheren met DevOps’, ‘DevOps in de praktijk’ en ‘DevOps Master’. Zie ook het DevOps overzicht met certificeringsmogelijkheden.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass wordt ingegaan op de theorie van harchitectuur in combinatie met DevOps, ondersteund met voorbeelden uit de praktijk. De volgende onderwerpen worden behandeld in deze professionele en praktijkgerichte training:

1. Inleiding DevOps

2. Wat is DevOps?
2.1 Het DevOps concept
2.2 De DevOps benefits

3. DevOps en architectuur
3.1 Wat is architectuur in een notendop?
3.2 Welke rol speelt architectuur in de wereld van Agile?
3.3 Wat zijn belangrijke keuzen?

4 DevOps en architectuur voor development
4.1 Product Roadmap bepalen van een applicatie
4.2 Enterprise architectuurplaat
4.3 Ontwikkelen onder architectuur
4.4 Architectuur decompositie

5. DevOpsen architectuur voor operations
5.1 Beheertoolarchitectuur
5.2 Deployment pipeline
5.3 Monitorarchitectuur

6. DevOps en architectuur voor een ontwikkelstrategie
6.1 Teamindeling
6.2 Blauwdruk processen
6.3 Schaalbare organisatie
6.4 DevOps nulmeting
6.5 DevOps maturitymodels
6.6 Kleurenmodel De Caluwe

Trainingsduur en kosten
De training duurt één dag. De kosten voor de training bedragen €650,-. Deze prijs is inclusief het boek ‘Beheren onder Architectuur’’, digitaal materiaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Examen DevOps Architectuur
De kosten voor het examen DevOps Architectuur bedragen €200,-.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag en Utrecht. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata Masterclass DevOps Applicatieontwikkeling:

22 November 2019
Training DevOps Architecture (DEVOPSA)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group