DevOps Foundation

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven

Wilt u deze training in-company laten verzorgen? Neemt u dan contact op met de IT Management Group.

Data DevOps Foundation:

03-07-2019 en 10-07-2019 (Utrecht)
02-09-2019 t/m 03-09-2019 (Utrecht)

De IT Management Group verzorgt de training DevOps Foundation op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Bij DevOps draait het om de samenwerking tussen ontwikkeling en beheer. Daar komt de naam ook vandaan: Dev staat voor Development en Ops voor Operations: DevOps.

De afgelopen jaren hebben veel organisaties de voordelen ervaren van de toepassing van Agile methoden zoals Scrum en Kanban. De software wordt sneller opgeleverd en de kwaliteit stijgt, terwijl de kosten dalen. Een groot nadeel blijkt te zijn dat de Agile ontwikkeling haaks staat op de traditionele wijze van beheer, zowel qua information management, application management als infrastructure management.

Dit komt vooral omdat de beheerorganisatie niet in staat is om aan de flexibiliteitseisen van de Agile ontwikkelaars tegemoet te komen. De consequentie is dat de ontwikkelteams wel software snel opleveren maar niet snel in productie kunnen nemen.

Deze DevOps Foundation training is ideaal for IT en business professionals die DevOps willen begrijpen en willen begrijpen hoe een organisatie zijn voordeel kan doen met de principes van DevOps. Deze training is uitermate geschikt voor diegenen die deel (gaan) uitmaken van een DevOps team en diegene die in zijn of haar werk met DevOps of DevOps teams heeft te maken. In deze DevOps Foundation training leert u alle basisbegrippen en concepten van DevOps kennen.

Uw profiel
De termen Agile, Scrum en DevOps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. De inleiding DevOps is daarom geschikt voor iedereen die werkt in de IT op het gebied van systeemontwikkeling, beheer of exploitatie. Deze training van twee dagen is bij uitstek ook geschikt voor iedereen die zich DevOps op Foundation niveau wil eigen maken. Na het doorlopen van de DevOps Foundation training kunt u zich verder ontwikkelen op het gebied van DevOps Professional en DevOps Master.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training wordt ingegaan op de theorie van DevOps, ondersteund door voorbeelden uit de praktijk. De volgende onderwerpen worden behandeld in deze professionele en praktijkgerichte training:

1. DevOps Basics
1.1 DevOps Origins
1.2 Definition of DevOps
1.3 Reasons for using DevOps
1.4 Misconceptions about DevOps
2. DevOps Principles
2.1 Value Stream
2.2 Deployment Pipeline
2.3 Version Control
2.4 Configuration Management
2.5 Definition of Done
3. DevOps Key Practices
3.1 Difference with Traditional Practices
3.2 DevOps Practices
4. Practical Applications of DevOps
4.1 Applicability
4.2 Limitations
4.3 Using Commercial Off-the-shelf Software
4.4 Evolving Architecture and Organizational Models
4.5 Iterative Progression

Trainingsduur en kosten
De training duurt twee dagen. De kosten voor de training bedragen €800,-. Deze prijs is inclusief het boek “DevOps – a Business Perspective”, digitaal materiaal, koffie, thee en lunch en exclusief examenkosten en BTW.

Examen DevOps Foundation
De kosten voor het EXIN DevOps Foundation examen bedragen €200,- ex BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag en Utrecht. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd. Bij de training DevOps Foundation zijn de volgende gerenommeerde docenten betrokken.

Bart de Best ITMG    Louis van Hemmen ITMG

DevOps detachering
Bent u op zoek naar een deskundige consultant op het gebied van Agile Scrum/DevOps of wilt u assistentie bij de implementatie van DevOps? Neemt u dan contact op met de IT Management Group!

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata DevOps Foundation

3 July 2019
Training DevOps Foundation

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

2 September 2019
Training DevOps Foundation

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group