Opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer

De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer leidt op tot één van de meest gevraagde functies in de ICT!

Inclusief .Net en Java, PHP, MySQL en Agile Scrum certificeringen

Kosten opleiding: € 6400,-
Kosten certificering: € 650,-
Totale kosten: € 7050,-

Duur: 17 dagen
Locatie: Utrecht, Den Haag, Amsterdam

De IT Management Group verzorgt de functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Al enige jaren is de krapte in de ICT sector op de arbeidsmarkt onderwerp van gesprek. De IT Management Group heeft onderzocht aan welke functies in de ICT de komende jaren naar verwachting het meest behoefte is. Op basis van dit onderzoek heeft de IT Management Group 10 functiegerichte opleidingsprofielen opgesteld.

De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer is één van de 10 opleidingsprofielen waarmee u uw carrièrekansen binnen de IT optimaliseert.

Als ontwikkelaar houd je je bezig met het ontwikkelen van softwareoplossingen voor zowel interne als externe klanten. Je bouwt programma’s en applicaties of je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het testen van de programmatuur en het optimaliseren van de applicaties. JAVA en .Net zijn op dit moment samen met PHP en MySQL de meeste gebruikte ontwikkeltalen. Java is onafhankelijk van een bepaald platform en is één van de populairste en meest gebruikte open-source programmeertalen van dit moment. Java is onmisbaar in een online omgevingen. .NET is een applicatieframework ten behoeve van de naadloze samenwerking van applicaties en bibliotheken geschreven in verschillende programmeertalen. Het is ontwikkeld door Microsoft. PHP is een scripttaal die gebruikt wordt voor veel doeleinden en vormt de basis voor de populaire Content managent systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal. Het is eenvoudig te leren en wordt alom gebruikt. PHP wordt vaak in combinatie gebruikt met MySQL. MySQL is een populair databasemanagementsysteem dat voor het gestructureerd opslaan van gegevens voor zeer veel toepassingen wordt gebruikt. Veel websites maken gebruik van MySQL.

De werkplek van een ontwikkelaar kan heel divers zijn. Zo kan er bijvoorbeeld gewerkt worden vanuit het eigen kantoor van de werkgever of gedetacheerd op projectbasis bij de klant op locatie. Veel organisatie’s maken tegenwoordig gebruik van de Agile werkwijze. Als ontwikkelaar maakt u dan deel uit van een zogenaamd Agile Scrum team. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het opleveren van de applicatie.

Tijdens de functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer krijgt u in 17 dagen tijd een breed inzicht in en kennis van de belangrijkste ontwikkeltalen en ontwikkeltools van dit moment. De theorie wordt afgewisseld met hands-on praktijkopdrachten. Na afloop van het traject kunt u uit de voeten met de twee belangrijkste ontwikkeltalen Java en .Net framework, waarmee u applicaties kunt bouwen en onderhouden. Ook bent u bekend met PHP en MySQL waarmee u website’s kan opbouwen en onderhouden. In de training Agile Scrum leert U de Agile werkwijze en het werken en hoe u in een Scrum team samenwerkt aan een oplossing. Daarnaast komen in het opleidingstraject de (persoonlijke) competenties aan bod die nodig zijn om als applicatie ontwikkelaar aan de slag te gaan.

Dit opleidingsprofiel leidt op voor functies als: Java developer, .NET developer, PHP Developer, applicatieontwikkelaar, Website bouwer, CMS specialist.

Praktijkgericht
Tijdens deze opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer krijgt u te maken met verschillende trainers. De trainers van de IT Management Group zijn niet alleen thuis in de theorie maar hebben ruime praktijkervaring als programmeur of consultant.

Certificering
Binnen deze opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer wordt de belangrijkste theorie op het gebied van applicatieontwikkeling behandeld. Na het doorlopen van de opleiding en het succesvol afsluiten van de deelexamens bent u officieel gecertificeerd in:

– Java SE Fundamentals
– Microsoft .NET 
– PHP en MySQL
– Agile Scrum foundation

Inhoud opleidingsprofiel
De opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer bestaat uit de volgende modules:

Intake Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer – telefonisch
De opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer start met een telefonische intake. Tijdens deze intake worden uw persoonlijke leerdoelen doorgenomen evenals de planning van uw opleiding. Indien nodig worden aanpassingen op maat gemaakt.

Programmeren in JAVA – 5 dagen
Hier leert u de basis van de programmeertaal Java. U krijgt in 5 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de JAVA technologie. Deze training leidt op tot het Oracle Java examen (1Z0-808). In de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van JAVA en het gebruik van o.a. packages, interfaces, exceptions en collecties.

Programmeren in .Net Framework – 5 dagen
In deze training van 5 dagen leert u de verschillende onderdelen van het Microsoft .NET Framework. Onderwerpen die tijdens deze training worden behandeld zijn: object georiënteerd programmeren, het bouwen van een user interface, debuggen en exception handling, Web Applicaties & XML Web Services en Framework 3.0 Technologieën. De training leidt op tot het officiële Microsoft .Net examen.

Training PHP en MySQl professional- 2 dagen
De training PHP en MySQl professional behandelt professionele technieken en biedt technologische verdieping op het gebied van dynamische webpagina’s. Aan het einde van de cursus bent u in staat om aan de hand van MySQL en PHP zelfstandig een dynamische website te bouwen. U leert onder andere over Server-side webscripting, PHP toevoegen aan HTML, syntaxis en variabelen, controle en functies, arrays en array functies, MySQL-databasebeheer, PHP/MySQL functies, queries in tabellen weergeven, Formulieren opbouwen vanuit queries en Statische HTML sites converteren. De training wordt afgesloten met een examen.

Agile Scrum Foundation – 2 dagen
Steeds meer organisaties hebben behoefte aan flexibilisering van hun projecten. Agile geeft hier invulling aan. Een voorbeeld hiervan is Scrum. Door in korte slagen steeds dat te realiseren wat het belangrijkste is voor de klant, wordt de kans kleiner dat een project mislukt of dat er niets wordt opgeleverd. Het centraal stellen van de mens in het ontwikkelproces en het elimineren van overhead maakt dat Scrum steeds vaker door organisaties wordt ingezet om hun innovatie efficiënter en effectiever te maken. De training Agile Scrum Foundation geeft u in 2 dagen op Foundation niveau inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met de kennis over Scrum in de praktijk.

Effectief Communiceren en Presenteren – 3 dagen
De module Effectief Communiceren en Presenteren schenkt aandacht aan uw persoonlijke ontwikkeling. De training is praktijkgericht. Er wordt ingegaan op de belangrijkste communicatie- en presentatietechnieken die u als Developer nodig heeft tijdens uw overleggen met collega’s, leveranciers, leidinggevenden en opdrachtgevers. Tijdens de training wordt met name ingegaan op de mondelinge communicatie en het effectief overbrengen van uw communicatieboodschap. Ook worden verschillende presentatietechnieken besproken.

Profiel
De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer is geschikt voor (toekomstige) applicatieontwikkelaars die een solide opleiding willen volgen waarbij aandacht is de belangrijkste ontwikkeltalen voor zowel applicaties als websites.

Er is een groot tekort aan applicatieontwikkelaars. Na deze opleiding beschikt u over de kennis en – bij het met goed gevolg afleggen van de examens – de certificeringen die op dit moment in de markt worden gevraagd. U bent aantoonbaar klaar om als applicatieontwikkelaar direct aan de slag te gaan!

Vrijstelling
Bent u reeds in het bezit bent van een certificering op het gebied van Java, .Net of Agile Scrum Foundation of heeft u al voldoende ervaring met een van de andere modules, dan kunt u voor deze modules een vrijstelling aanvragen. Neemt u voor meer informatie over deze vrijstelling contact met ons op.

Trainingsduur en kosten
De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer duurt 17 dagen. De kosten voor deze opleiding bedragen:

Kosten opleiding: € 6400,-
Kosten certificering: € 650,-
Totale kosten: € 7050,-

Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, examens koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Heeft u al één van bovenstaande modules met goed gevolg afgelegd dan is het mogelijk om daarvoor een vrijstelling te krijgen. De kosten voor de vrijstelling zullen dan in mindering worden gebracht. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd, dus wij vragen u uw eigen device mee te brengen.

Bent u niet in het bezit van een eigen device (iPad, tablet of laptop) dan kunt u bij deze opleiding een device meebestellen, neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Docenten en locaties
De functiegerichte opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer wordt gegeven op onze luxe trainingslocaties in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten die thuis zijn in zowel de theorie en in de praktijk.

Planning
U kunt op elk moment instappen in de opleiding tot Gecertificeerd Java/ .NET / PHP Developer. Vrijstelling voor onderdelen van de opleiding is mogelijk wanneer u al in het bezit bent van één of meer certificeringen die tijdens de opleiding aan bod komen. Indien onderstaande data niet schikken, dan kan de IT Management Group voor u een planning op maat maken. De eerstvolgende mogelijkheid om te starten is:

Startdata opleiding tot Gecertificeerd Informatiemanager
Programmeren in JAVA 2,4,5,9 en 10 oktober
Programmeren in .Net 16, 17, 18, 23 en 24 oktober
Training PHP en MySQl professional 6 en 7 november
Agile Scrum Foundation 6 en 13 november 2017
Effectief communiceren en presenteren 17, 18 en 25 januari 2018

Alternatieve data:

Programmeren in JAVA 15, 16, 17, 22 en 23 januari 2018
Programmeren in .Net 5, 6, 7, 12 en 13 februari 2018
Training PHP en MySQl professional 5 en 6 maart 2018
Effectief communiceren en presenteren 3, 4 en 11 april 2018
Agile Scrum Foundation 7 en 8 juni 2018

In overleg kan tevens een planning op maat voor uw worden samengesteld.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group