IPMA

Wilt u zich certificeren, professionaliseren, omscholen of wilt u gewoon nieuwe kennis opdoen van best practices op het gebied van ICT of projectmanagement? Dan bent u bij de IT Management Group aan het juiste adres!

Bij de IT Management Group kunt u terecht voor de volgende officiële IPMA trainingen:

De IT Management Group verzorgt deze trainingen op basis van open inschrijving. Het is ook mogelijk deze trainingen in-company te volgen.

IPMA staat voor International Project Management Association, een internationale beroepsvereniging van projectmanagers. Om meer inzicht te geven in de competenties van projectmanagers heeft IPMA vier certificeringniveaus gedefinieerd: van beginnend manager (niveau D) tot en met de ervaren verantwoordelijk programmamanager in het hoogste management van de organisatie (niveau A).

IPMA zorgt net als PRINCE2 voor een verdere professionalisering van het vakgebied. Op een objectieve en transparante wijze kan inzicht worden verkregen in de competenties van de projectmanager en kunnen deze competenties worden getoetst. Een IPMA-certificering is voor een organisatie een garantie aangaande de kwaliteit van een projectmanager. Voor de projectmanager zelf biedt IPMA een traject van persoonlijke groei. Door certificering kan de projectmanager zijn of haar meerwaarde voor de organisatie aantonen. Net als in het geval van PRINCE2 is IPMA geschikt voor iedere branche en niet exclusief verbonden aan een bepaald soort projecten. IPMA is sterk in opkomst en inmiddels erkend in meer dan 50 landen.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group