IPMA D

Kwaliteitstraining IPMA D verzorgd door de auteur van het IPMA boek

Prijs: € 1600,-
Duur: 4 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

30-09-2019, 03-10-2019, 09-10-2019 en 16-10-2019

De IT Management Group verzorgt de IPMA D training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

IPMA staat voor International Project Management Association. IPMA is een overkoepelende organisatie van de beroepsverenigingen voor project management. IPMA certificaten zijn erkend in 40 landen. IPMA is het toepasbaar op elke brache en elk niveau. IPMA certificering draagt bij aan de professionalisering van het vak; project management.

Het afgelopen decennium heeft PRINCE2® als projectmanagementmethodiek een enorme opmars gemaakt. De laatste jaren groeit het besef dat naast het hanteren van een goede projectmanagement methode de persoonlijke vaardigheden van de projectleider erg belangrijk zijn voor een succesvol project. In tegenstelling tot PRINCE2® waarbij de methode centraal staat, staan bij IPMA uw vaardigheden als projectleider centraal. Door middel van een certificeringtraject worden uw projectmanagement competenties beoordeeld.

Het behalen van de IPMA D certificering geeft opdrachtgevers de garantie dat u aantoonbaar over de gewenste competenties beschikt. IPMA D is het eerste niveau van de vier certificeringniveaus die IPMA hanteert. Als u gecertificeerd bent voor IPMA D dan beschikt u over voldoende vakkennis op projectmanagementgebied om een projectmanager op uiteenlopende deelgebieden te assisteren of, bij tijdelijke afwezigheid, te vervangen.

Uw profiel
Bent u werkzaam als projectleider en wilt u gecertificeerd worden in projectmanagement? Dan bereidt deze training u voor op de IPMA D certificering.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

· Basiskennis van projectmanagement: doelen stellen, faseren, beheersen en beslissen;
· Tijd, geld en kwaliteit;
· Projectorganisatie versus lijnorganisatie;
· Projectmodellen, structuren en methoden;
· Leiderschap, teamvorming en communicatie;
· Interactie met opdrachtgever en teamleden;
· Planningstechnieken zoals CPM, PERT en Gantt;
· Work Breakdown Structure;
· Werken in projectteams;
· Praktijksituaties en voorbeelden;
· Examentraining.

Trainingsduur en kosten, examen en certificering
De training duurt 4 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1600,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Het examen kan na afloop van de training worden afgelegd via IPMA D Certificering Nederland. De actuele kosten voor het examen IPMA D kunt u terugvinden op de website van IPMA D Certificering Nederland.

Docenten en locaties

Deze training wordt gegeven door Roel Riepma. Roel Riepma is een enthousiaste en inspirerende docent en coach. Roel Riepma is mede-auteur van het IPMA Boek Projectmanagement op basis van NCB en verzorgt bij de IT Management Group de trainingen IPMA-D, IPMA-C en de Masterclass Project- en Portfoliomanagement.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata IPMA D

30 September 2019
Training IPMA D (IPMAD)

ITMG Locatie

_____ _____ _____

Zie ook: Update ICB versie 4 van IPMA, wat is er veranderd?.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group