Masterclass Data Management

Prijs: € 1050,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

06-06-2019 en 11-06-2019 (Den Haag)
09-09-2019 en 10-09-2019 (Utrecht)
28-10-2019 en 29-10-2019 (Utrecht)

De IT Management Group verzorgt de Masterclass Data Management op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Een training die u niet mag missen wanneer u te maken heeft met data management, – governance en datakwaliteit. Deze training biedt een zeer volledige behandeling van de onderwerpen op het gebied van data-management is daarmee bij uitstek geschikt voor iedereen die met de diverse organisatorische aspecten van data te maken heeft. De training gaat in op een aantal zeer actuele onderwerpen zoals Master Data Management, datakwaliteit, data architectuur en data integratie.
Data wordt voor steeds meer een waardevolle asset waarmee men zich kan onderscheiden door verbeterde en verrijkte producten en diensten. Daarnaast neemt de hoeveelheid data die in organisaties worden verwerkt en opgeslagen steeds verder toe. Denk hierbij aan Big Data, Analytics en Internet of Things. Deze ontwikkeling vragen van organisaties dat deze waardevolle asset steeds meer “gemanaged” gaat worden. Een gestructureerde introductie van data management helpt daarbij.

Uw profiel
Heeft u een verantwoordelijkheid voor de informatie- en gegevensvoorziening van uw organisatie? Heeft u een rol bij het modelleren van data, opstellen van kwaliteiten, data integratie, meta en architecturen, richting geven aan verandering en projecten of bent u op andere wijze nauw betrokken bij data management en – governance in uw organisatie? Dan is deze praktische data-management training voor u een eye-opener!

Voorkennis
Enige kennis van Data management is gewenst maar geen verplichting.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte Masterclass Data Management komen de volgende onderwerpen aan bod:

Inleiding
• Wat is data?
• Wat is datamanagement?

Data Management processen
• Data Governance
• Datakwaliteiten
• Meta datamanagement
• Data architectuur
• Data modelleren
• Master Data Management & Registers
• Data Integratie
• Data Security & Privacy

Data Management introduceren
• Data Management stappenplan
• Data Management en rollen
• Inzet van Data Management Frameworks

Trainingsduur en kosten
De Masterclass Data Management duurt 2 dagen. De kosten voor deze masterclass bedragen: € 1050,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze masterclass wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen device (iPad, tablet of laptop)? Dan kunt u bij deze masterclass een device meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden!

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Deze Masterclass wordt gegeven door Bert Dingemans. Bert is een gedreven informatiearchitect met een passie voor data, modelleren, integratie en beheer. Bert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de automatisering en heeft een breed scala aan opdrachten uitgevoerd. Onder andere voor de Belastingdienst, Zwitserleven, het Ministerie van Economische Zaken, de Provincie Gelderland en Jeugdzorg Nederland. Samenwerken met verschillende stakeholders, contacten onderhouden en verbinden van betrokkenen in de organisatie is zijn werkwijze. Graag vervult Bert de rol van intermediair tussen ICT en de rest van de organisatie, hij is daarbij zeer goed in staat om complexe zaken begrijpelijk te communiceren. Daarnaast wil hij kennis overdragen en mensen stimuleren in hun ontwikkeling, hij zoekt daarbij de trainende en coachende rol.

Bert heeft ervaring als spreker op congressen voor ICT professionals en is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Leuven. Daarnaast heeft hij bestuursfuncties vervuld bijvoorbeeld binnen de redactie van het Software Developer Magazine en binnen de afdeling architectuur van het NGI. Hij is auteur van het boek ‘Data-architectuur in de praktijk’ en heeft daarnaast veel artikelen en whitepapers geschreven gericht op data-management, data-architectuur, integratie, beheer en modelleertechnieken. Verder is hij gecertificeerd cloud architect en SOA architect en gecertificeerd Big Data Professional.

Data-management detachering
Bent u op zoek naar een deskundige data-manager, data-architect, analist of een expert op het gebied van Big Data? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met de IT Management Group!

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata Masterclass Data Management

6 June 2019
Training Masterclass Data Management (MCDAMA)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____

9 September 2019
Training Masterclass Data Management (MCDAMA)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group