Overview ITIL, ASL, BiSL

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

De IT Management Group verzorgt de Overview ITIL, ASL, BiSL training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

Inschrijven Overview ITIL, ASL, BiSL Contact met ITMG Brochure Overview ITIL, ASL, BiSL
         

Voor organisaties is het in toenemende mate belangrijk dat de IT-dienstverlening de bedrijfsprocessen goed ondersteunt. ASL en ITIL bieden een structuur voor de invulling van de aanbodzijde van de IT-dienstverlening en bieden raamwerken voor respectievelijk het professioneel besturen van het applicatiebeheer en het technisch beheer. BiSL geeft structuur en ondersteuning bij de invulling van de vraagzijde en kan worden gezien als het procesmodel voor de vraagkant.

Uw profiel
Bent u in uw dagelijkse werk betrokken bij (het werk van) applicatiebeheerders, functioneel beheerders, (technisch) ontwerpers, testmedewerkers of ontwikkelaars? Of heeft u professionele contacten met teamleiders of projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor functioneel beheer, applicatiebeheer, technisch beheer of testen? Dan biedt de training Overview ITIL, ASL, BiSL u belangrijke basisinformatie.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training krijgt u in twee dagen inzicht in de essenties van ITIL, ASL en BiSL en de samenhang tussen deze drie modellen. Na het volgen van de training weet u waar de modellen voor staan en hoe deze modellen binnen uw organisatie kunnen worden toegepast. De training wordt afgesloten met een certificaat van deelname.

Trainingsduur en kosten
De training duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

         
Inschrijven Overview ITIL, ASL, BiSL Contact met ITMG Brochure Overview ITIL, ASL, BiSL

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group