Overview TMap, ISTQB, Requirements Engineering

Prijs: op aanvraag
Duur: 2 dagen
Locatie: In Company

Deze training organiseert de IT Management Group op aanvraag en IN COMPANY!

De IT Management Group verzorgt de training Overview TMap, ISTQB en Requirements Engineering op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Contact    Brochure

Heeft of krijgt u in uw werk te maken met testen of wilt u in een kort tijdsbestek van 2 dagen op de hoogte worden gebracht van de basiselementen van Testmanagement, Test Engineering en requirements (criteria) voor testen dan is de training overview TMap, ISTQB en Requirements Engineering voor u een goede uitkomst. U wordt op de hoogte gebracht van de belangrijkste kenmerken van het gedachtegoed van de best practices TMap en ISTQB en Requirements Engineering.

U krijgt hiermee inzicht in de belangrijkste kenmerken van het inrichten van de processen rondom het testen van hardware, infra en software systemen.

Na deze overview training bent u bekend met de belangrijkste termen en begrippen van de best practices TMap en ISTQB. Indien u zich verder wilt ontwikkelen in één van de best practices, dan heeft u na deze training een goed overzicht van de mogelijkheden en van de best practice die het best past op uw persoonlijke werksituatie.

Uw profiel
De training is bij uitstek geschikt voor managers of medewerkers die voor hun werk te maken met het testen van (IT) hardware-, infra of softwaresystemen. De training is ook geschikt voor medewerkers die (gaan) starten met testen en die zich in korte tijd het gedachtegoed van deze best practices op het gebied van IT testen eigen willen maken.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte Basistraining Beheer komen de volgende onderwerpen aan bod:

Dagdeel 1 TMap
Wat is TMap?
Wat MOET ik weten van TMap?
Wat is de meerwaarde van TMap?
Hoe gebruik ik TMap in de praktijk?
Wat is het verschil tussen TMap Engineer en TMap Manager?

Dagdeel 2: ISTQB
Wat is ISTQB?
Wat MOET ik weten van IQTQB?
Wat is de meerwaarde van ISTQB?
Hoe gebruik ik ISTQB in de praktijk?
Hoe verhouden TMap en ISTQB zich tot elkaar?

Dagdeel 3: Agile Testen
Wat is Agile?
Hoe kan ik Agile toepassen bij het testen?
Wat is de meerwaarde van Agile ten opzichte van klassiek testen ?
Hoe verhouden Agile, TMap en ISTQB zich tot elkaar?

Dagdeel 4: Requirements Engineering
Wat is Requirements Engineering?
Wat MOET ik weten van Requirements Engineering?
Wat is de meerwaarde van Requirements Engineering?
Hoe gebruik ik Requirements Engineering in de praktijk?
Hoe verhouden TMap, ISTQB en Agile Testen zich tot Requirements Engineering?

Trainingsduur en kosten
De training Overview TMap, ISTQB en Requirements Engineering duurt 2 dagen. De kosten voor de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. De trainingsduur kan al naar gelang uw wensen worden aangepast.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group