Workshop PRINCE2 in de praktijk

Prijs: op aanvraag
Duur: 1 dag
Locatie: In Company

Wilt u deze training in-company laten verzorgen? Neemt u dan contact met ons op!

De IT Management Group verzorgt de Workshop PRINCE2 in de Praktijk op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Contact    Brochure

Tijdens de Workshop PRINCE2 in de Praktijk doorloopt u in één dag een casus op het gebied van projectmanagement. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de best practice PRINCE2. Eén van de belangrijkste leerdoelen van deze training is dat u in één dag tijd in groepsverband de verschillende fasen van een project doorloopt. U krijgt hierbij de gelegenheid een actieve rol te spelen. Zo wordt op speelse wijze kennis en ervaring rondom projectmanagement op u overgebracht. Oefeningen worden afgewisseld met voorbeelden en best practices uit de praktijk. U krijgt inzicht in de meest gemaakte fouten in projectmanagement maar ook in de meest creatieve oplossingen.

Uw profiel
Bent u werkzaam in één van de hierna volgende functies of aandachtsgebieden? Dan is de Workshop PRINCE2 in de Praktijk voor u interessant:

– Projectmedewerker
– Projecmanagement Officer
– Projectleider
– Projectmanager
– Programmamanager
– Afdelingshoofd
– Teamleider

Trainingsduur en kosten
De Workshop PRINCE2 in de Praktijk duurt één dag. De kosten bedragen € 400,- exl. BTW. Wilt u deze training in-company volgen met een groep collega’s, neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat!

Docenten en locaties
De Workshop PRINCE2 in de Praktijk wordt verzorgd door de ervaren docenten/consultants van de IT Management Group. Onze docenten/consultants zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement en zelf als consultant/coach actief, waardoor zij een breed en actueel beeld hebben van het hedendaags projectmanagement in de praktijk. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

 
Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group