PRINCE2® Foundation eLearning

Prijs eLearning: € 375,-
Prijs Axelos examen: € 250,-

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Over PRINCE2®

PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren in de rol van projectleider? Dan zult u veel baat hebben bij de training PRINCE2 Foundation.

De PRINCE2 eLearning omgeving – Efficiënt en resultaatgericht
PRINCE2 Online
De PRINCE2 eLearning omgeving van de IT Management Group is geaccrediteerd door Peoplecert en bereidt u op een gestructureerde manier voor op uw examen. De PRINCE2 eLearning omgeving is als volgt opgebouwd:

1. Algemeen deel

– Uitleg exameneisen algemeen
– Uitleg van de eLearning module
– Procedure bij vragen en opmerkingen

2. Specifiek deel

De PRINCE2® Foundation eLearning omgeving is ingedeeld in vijf modules of onderdelen, dat zijn:

PRINCE2® Foundation Deel 1
Inleiding in PRINCE2 en Projectmanagement (principes, processen, thema’s producten)

PRINCE2® Foundation Deel 2
Proces: Opstarten van een Project (OP) en Initiëren van een Project (IP)
Thema’s: Business Case, Organisatie en Risico

PRINCE2® Foundation Deel 3
Thema’s: Kwaliteit, Plannen, Wijziging, Voortgang

PRINCE2® Foundation Deel 4
Proces: Sturen van een Project (SP), Beheersen van een Fase (BF) en Managen van een Productoplevering (MP)

PRINCE2® Foundation Deel 5
Proces: Managen van een Fase-overgang (MF), Afsluiten van een Project (AP)

Per module worden de volgende onderwerpen behandeld:
– Exameneisen behorende bij de betreffende module;
– Te lezen pagina’s uit het PRINCE2 boek;
– Samenvatting van de gelezen pagina’s en de belangrijkste leerpunten;
– Testvragen over het onderdeel dat bestudeerd is.

Op basis van de gemaakte testvragen krijgt u een advies om naar de volgende module te gaan of om nogmaals de stof te bestuderen. Na het doorlopen van de onderdelen kunt u meerdere proefexamens doorlopen die representatief zijn voor het PRINCE2 examen.

Met de ITMG PRINCE2® eLearning omgeving verzekert u zich van een efficiënte en resultaatgerichte werkwijze om in korte tijd uw PRINCE2 Foundation examen te behalen!

Hoe werkt het?
U registreert zich voor de geaccrediteerde PRINCE2® eLearning bij de IT Management Group via het inschrijfformulier. U krijgt vervolgens een digitale factuur. Op het moment dat u de factuur heeft voldaan, krijgt u van de IT Management Group:

– de link naar de PRINCE2 Foundation eLearning omgeving
– uw gebruikersnaam en wachtwoord
– de laatste versie van het boek Projectmanagement op basis van PRINCE2

Examen PRINCE2 Foundation
Op het moment dat u alle onderdelen succesvol heeft doorlopen, bent u klaar voor het officiële examen. Er zijn twee mogelijkheden om het examen af te leggen:

1. Online via Peoplecert web-proctored exam
U ontvangt een vouchercode van de IT Management Group. U meldt zich vervolgens aan bij Peoplecert met u voucher en legt het examen online via uw computer af.

2. Op een ITMG locatie in Den Haag of Utrecht
Heeft u een voorkeur om het examen op papier af te leggen, dan kan dat op een locatie van de IT Management Group in Utrecht of Den Haag. In overleg met onze backoffice bepaalt u uw examenmoment.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gekoppeld aan uw e-mailadres en zijn 90 dagen geldig. Na 90 dagen vervalt automatisch uw account. Uw account is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden.

Trainingsduur en kosten
De eLearning training PRINCE2 Foundation kunt u in uw eigen tempo afronden. U dient rekening te houden met een studiebelasting van minimaal 14 uur en een maximale doorlooptijd van 90 dagen. De uiteindelijke studiebelasting is uiteraard voor een groot deel individueel afhankelijk.

De kosten voor de PRINCE2 Foundation eLearning training bedragen € 375,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief het boek Projectmanagement op basis van PRINCE2.

De kosten voor het examen bedragen € 250,- excl. BTW.

Open Inschrijving en In-company
Wilt u toch een klassikale training volgen? Dat kan. De IT Management Group werkt met de beste docenten. PRINCE2 trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Projectmanagement detachering
Bent u op zoek naar tijdelijke versterking van uw organisatie door een programmamanager, projectleider of project ondersteuner? Wij helpen u graag. Neem voor meer informatie contact op met de IT Management Group.

Inschrijven    Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group