PRINCE2® Practitioner

Prijs: € 1250,-
Duur: 3 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam
Versie 2017

18-09-2019 t/m 20-09-2019 (Utrecht)
09-12-2019 t/m 10-12-2019 en 16-12-2019 (Den Haag)

De IT Management Group verzorgt de PRINCE2® Practitioner training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

PRINCE2® is een projectmanagementmethode die geschikt is voor alle typen projecten. De methode is gebaseerd op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. PRINCE2® Practitioner is een vervolg op de training PRINCE2® Foundation. Het PRINCE2® Foundation certificaat is vereist om aan deze training te kunnen deelnemen.

Uw profiel
Heeft u in uw werk te maken met projecten of projectmatig werken? Neemt u deel in één of meerdere projecten of bent u aangewezen om een project uit te voeren Professioneel PRINCE2
in de rol van projectleider? En heeft u ook al enige ervaring opgedaan met projecten en wilt u zich vanaf nu gaan bezighouden met middelgrote en grote(re) projecten? Dan biedt de training PRINCE2® Practitioner u het gewenste houvast.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training volgt u het verloop van een project volgens de PRINCE2® methodiek. Aan de hand van een voorbeeldproject worden de verschillende PRINCE2® Fasen doorlopen. Per onderdeel wordt ingegaan op de theorie en wordt aan de hand van een casus geoefend met de lesstof. Als onderdeel van de laatste trainingsdag zal aandacht worden besteed aan de voorbereiding op het examen.

Voorkennis
Om het examen PRINCE2® Practitioner te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van het PRINCE2® Foundation certificaat.

Trainingsduur en kosten
De training duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1250,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

ITMG Examen PRINCE2 Practitioner
Het ITMG PRINCE2 Practitioner examen wordt direct aansluitend aan de derde trainingsdag op locatie afgenomen. De prijs voor het ITMG PRINCE2 Practitioner examen is €315,- excl. BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

PRINCE2 advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw projectorganisatie of op zoek naar een goede PRINCE2 Specialist (Projectleider, Programmamanager, PMO Specialist) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacherngspagina’s.

Waardering PRINCE2® Practitioner
De PRINCE2 Practitioner training van de IT Management Group wordt goed gewaardeerd. De open inschrijving trainingen van de IT Management Groep scoren gemiddeld een 8.6! De in-company trainingen worden gewaardeerd met een 9.2! Bekijkt u een aantal PRINCE2 Practitioner ervaringen.

Wanneer u de PRINCE2® Practitioner training bij de IT Management Group boekt, kunt u een jaar lang gratis (aspirant) lid worden van de Best Practice User Group (BPUG). De BPUG biedt een platform voor het delen van gebruikerservaringen. Neemt u voor meer informatie of aanmelding bij de BPUG contact met ons op!

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata PRINCE2 Practitioner

18 September 2019
Training PRINCE2® Practitioner (PR2PR)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

9 December 2019
Training PRINCE2® Practitioner (PR2PR)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____
 

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group