Referenties trainingen

Referenties Bedrijfstrainingen / In Company

In Company
S. Kloos Hotelschool The Hague
Manager afdeling Automatisering

De medewerkers van de helpdesk en netwerk service desk hebben de training ITIL Foundation bij de IT Management Group gevolgd. Zowel training als trainer waren inspirerend voor de medewerkers en er was veel ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden. Ik ben tevreden over de kwaliteit die IT Management Group levert en daarom gaan de functioneel beheerders tevens op voor een training BiSL Foundation bij ITMG.
Algemene waardering: 8

In Company
Gert Wijsman Realworld-Systems
Field Manager

Samen met elf van mijn collega’s heb ik de in-company de training TOGAF Foundation bij de IT Management Group gevolgd. De training sloot aan bij het doel dat wij voor ogen hadden en was erg interessant. Een onbekende wereld ging open. Het is droge stof, maar deze werd goed gebracht.
Algemene waardering: 8

In Company
Rixt Veurman Gemeente Heerenveen
Adviseur Bedrijfsvoering

De gemeente Heerenveen heeft een belangrijke volgende stap gezet in de verdere professionalisering van haar IT medewerkers. Dee gemeente Heerenveen heeft allereerst een Apollo 13 Game gevolgd en vervolgens een ITIL Foundation training. De Apollo 13 Game geeft een goed inzicht in hoe wordt samengewerkt en wat eventueel verbeterd kan worden. ITIL Foundation is een best practice op het gebied van IT Management. Alle 14 deelnemers hebben het hoog aangeschreven certificaat weten te behalen!
Algemene waardering: 9

In Company
M. Wijbenga Pensioenfonds Horeca & Catering
Teamleider Functioneel & Technisch Beheer

De IT Management Group heeft voor ons een in-company masterclass verzorgd voor een groep van 13 medewerkers. De masterclass werd als een wervelwind verzorgd, er is in korte tijd veel kennis gedeeld en overgebracht! Het was goed om op deze manier iedereen weer extra fris en enthousiast te krijgen om boven de praktijk te gaan hangen. We gaan zeker aan de slag met deze materie bij de verdere professionalisering van onze beheerorganisatie. Hartstikke bedankt!
Algemene waardering: 9

In Company
J. Franken ING
Teammanager Servicedesk NL

De IT Management Group heeft voor ING inmiddels een aantal in-house trainingen verzorgd voor ITIL en PRINCE2 in zowel Nederlands als Engels en ook hebben een aantal collega’s inmiddels via de open inschrijving trainingen gevolgd op het gebied van ITIL, PRINCE2, ASL en BISL. Beiden groepen waren erg enthousiast over de trainingen door de interactieve manier waarop de trainingen werd gegeven, het hoge kennisniveau van de trainers en bij de open inschrijvingen ook de locatie en catering. Het contact met IT Management Group ervaar ik als erg prettig doordat ze steeds snel een passende offerte voor een goede prijs weten neer te leggen.
Algemene waardering: 9

In Company
Ilhan Yalcin Q8
Q8 was op zoek naar een partner voor het standaardiseren van hun IT processen internationaal gezien ter voorbereiding op een ITSM pakketkeuze. De IT Management Group heeft voor Q8 daartoe een aantal workshops georganiseerd om het gewenste procesverloop vast te stellen voor de processen incident management, change management en configuration management. Voor de analyse van de processen en tijdens de workshops is de ITIL best practice gebruikt. Q8 is zeer tevreden over de vlotte wijze waarop de IT Management Group invulling heeft gegeven aan deze opdracht.
Algemene waardering: 9

In Company
Niels Wullink Provincie Gelderland
Medewerker Advies I&A

De Provincie Gelderland heeft met 10 van haar medewerkers een maatwerk training BiSL in één dag doorlopen. De doelstelling was om met elkaar kennis te maken met BiSL als best practice voor functioneel beheer en om daarbij direct een duidelijke verbinding naar de praktijk te leggen. Enkele quotes van onze deelnemers:
“Het was een pittige training, het tempo lag goed en de trainer heeft ervoor gezorgd dat iedereen goed werd meegenomen!”
“Deze training heeft mij geholpen om met een andere blik naar mijn eigen werkzaamheden te kijken en ook naar de verbanden met de rest van de organisatie.”
Algemene waardering: 8

In Company
M. van Grieken Ministerie van SZW
Hoofd Document en Informatie Management SZW

Aan de IT Management Group is gevraagd om mijn afdeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te ondersteunen bij het verder professionaliseren van het team functioneel beheer. De IT Management Group heeft DIM FB onder andere ondersteund bij het verder inrichten van kennisdeling en achtervang, het verder verkrijgen van inzicht en overzicht over de verschillende beheerdomeinen, het verder structureren van taken en verantwoordelijkheden en het gezamenlijk opzetten van een belangrijkste beheerprocessen zoals incidentbeheer, probleembeheer, wijzigingenbeheer, transitie en gebruikersondersteuning. Als uitgangspunt voor deze professionalisatie is de best practice BiSL gebruikt. De IT Management Group heeft ook een aantal trainingen voor mijn team verzorgd: BiSL, Klantgericht Communiceren en Testen volgens TMap. Gedurende het traject is met het team door de IT Management Group ook gewerkt aan teambuilding en eigenaarschap. Het traject is na een half jaar afgesloten met een geslaagde teambuildingsdag. Ik ben erg tevreden over de inzet, kennis en kunde van IT Management Group.
Algemene waardering: 9

Referenties ITIL Trainingen

F. van Haandel KPN
De training ITIL Release, Control & Validation waardeer ik met een 8! De training bevat veel informatie. De trainer is open en geeft een goede uitleg.

H. Horning CB&I Lummus
ITIL V3 Foundation is een goede training, ik ben zeer positief!

J. Oerlemans Kwantum
Zeer goed en zeer waardevol.

F. van Zanten ING
ITIL V3 OSA is een prima training, met een goed tempo op een prima locatie. Het is een goede voorbereiding op het examen.

A. Alikhanbeigi Gemeente Amsterdam
ITIL PPO is een goede training.

Lees alle ervaringen.

Referenties ASL Trainingen

Eric Arts Dela
Het was een duidelijke training. Het tempo was goed en voldeed aan de verwachtingen.

W. van der Jagt Scania Networks BV
ASL is een prima training. De droge stof wordt opgeleukt door interactie en praktijkvoorbeelden. De trainer is vriendelijk, flexibel en hij heeft kennis van zaken.

M. Thijssen Kunstencentrum Jerusalem
ASL Foundation is een prima training.

M. Ruff
ASL Foundation is een nuttige en leerzame training, in een goed tempo. De stof is zeker toepasbaar in de praktijk. De trainer heeft een goede inhoudelijke kennis.

D. Pieplenbosch Ministerie van BZK
Ik waardeer de training ASL met een 9. Ik heb veel geleerd van de trainer en de interactieve manier van lesgeven.

Lees alle ervaringen.

Referenties BiSL Trainingen

Andries Karssen ING
BiSL Foundation is een algemene, maar zinvolle training. Er wort veel informatie verstrekt in korte tijd.

P. van der Meulen CBRE Global Investors
Het was een goede training met veel theoretische kennis. Deze kennis is zeker te gebruiken in de dagelijkse praktijk.
Het tempo van de training was goed.

Bert Dingemans The Demand Goup
BiSL is een prima training!

L. de Boer Raad voor Rechtsbijstand
BiSL een professionele en heldere training. Ik waardeer de training met een 8 en de trainer met een 9!

A. Libau Ministerie van Veiligheid en Justitie
BISL Foundation is een goede training, met een heldere uitleg.

Lees alle ervaringen.

Referenties ISO20000 Trainingen

W. Veenstra TRUE
ISO20000 is een stabiele omgeving. De trainer is zeer bekwaam.

Arien Roozendaal DNA Services
ISO/IEC 20000 is een interessante en nuttige training.

Niels Treurniet DNA S ervices
ISO/IEC 20000 is een goede training, de trainer is helder in zijn uitleg.

Henk Vaandrager DNA Services
ISO/IEC 20000 is een goede training. De training bevat
veel informatie, in een vlot tempo.

M. Benschop DNA Services
ISO/IEC 20000 is een interessante training.

Lees alle ervaringen.

Referenties PRINCE2 Trainingen

Isabella Janssen Ing Real Estate B.V.
Prince2 Foundation is een prima training. De locatie is geweldig.

Isabella Janssen ING Real Estate B.V.
Prince2 Practitioner is een goed verzorgde training. De inhoud is echter wel pittig. De locatie is zeer mooi, met prima faciliteiten en een heerlijke lunch.

Filip Wuyts Hubo Belgie
PRINCE2 Practitioner is een prima training!

D. Kootkar Scholten Awater
PRINCE2 Foundation is een leuke training. De trainer geeft een heldere uitleg, aan de hand van praktische voorbeelden.

Nathalie Brouwer
Prince2 Foundation is een goede training, ik kan veel toepassen in praktijk. De trainer stemt veel af met de groep, dit is erg prettig.

Lees alle ervaringen.

Referenties IPMA Trainingen

R. Sanders
IPMA D is een prima training, in een goed tempo. De samenhang en inhoud van de training is ook prima. Ik waardeer de training met een 8!

R. Fiolet Boskalis
De training IPMA D van de IT Management Group is een goede training. De trainer heeft een uitgebreide kennis.

M.Majstorovic Graydon Nederland BV
IPMA D is een vlotte, niet saaie en interessante training. De trainers zijn goed voorbereid en hebben een uitstekende kennis van de stof.

R. Sandmann Kamer van Koophandel
IPMA C is een training op een hoog niveau. De trainer gaf een zeer goede begeleiding. Ik waardeer de trainer met een 9!

B. Visser
IPMA D is een zeer goede training. De training voldeed aan mijn verwachtingen. De trainer is zeer competent en ze speelde goed in op de groep.

Lees alle ervaringen.

Referenties TOGAF Trainingen

P. Fennema Sungard
TOGAF Foundation is een goede training. Een prima trainer, met veel kennis van zaken.

P. Ringens Stichting ICTU
TOGAF Foundation is een zeer interessante training. De lesstof is complex en abstract. De trainer is zeer competent, ik waardeer de trainer met een 9!

S. van der Klauw Achmea
TOGAF Practitioner is een prima training. Ik ben goed wegwijs geworden in TOGAF. De trainer is goed op de hoogte en weet het prima over te brengen.

Y. Berrich Ministerie van BZK
De training TOGAF Foundation is een zinvolle training, het is conform mijn verwachtingen.

D. Dronrijp
TOGAF Foundation is een inhoudelijk sterke training, met leuke en nuttige uitstapjes naar de praktijk. De trainer is vakkundig en zeer flexibel.

Lees alle ervaringen.

Referenties TMap Next Trainingen

Ingrid Uittenbogerd Rheigroup
Prima training, goede combinatie tussen praktijk en theorie. De trainer speelde goed in op vragen en opmerkingen.

V. Elegeert Philips
De training TMAP Foundation is top! De lesstof werd boeiend gebracht, hierdoor blijf je steeds alert.

M. Gasiorek
TMap Suite Test Engineer is een leerzame training. Het tempo was goed, alles was goed te volgen. De training werd gegeven door een enthousiaste trainer.

Glenn Benschop ING
De training is in een goed tempo gegeven, het heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Het meest interessante waren de testtechnieken en praktijkvoorbeelden.

P. van der Linden
TMap Next Test Engineer is een plezierige training. De trainer zorgt voor een uiterst plezierige en ongedwongen sfeer en hij heeft veel kennis van de stof.

Lees alle ervaringen.

Referenties Masterclass IT Risicomanagement

F. van Velzen Dunea
Masterclass IT Risicomanagement is een masterclass met goede diepgang. De trainer is duidelijk een man met ervaring.

I. Looije Dunea
Masterclass IT Risicomanagement is een zeer interessante training. De praktijkvoorbeelden maken de stof herkenbaar.

T. Jetten Wageningen Universiteit
Door de Masterclass IT Risicomanagement heb ik een goed beeld gekregen van het belang van het onderwerp. De trainer gaf een heldere uitleg met goede voorbeelden.

Roelof Koopman vtsPN
Ik heb de Masterclass IT Risicomanagement als zeer positief ervaren. Er wordt veel informatie gegeven, waarvan een groot gedeelte goed inpasbaar.

Frans de Troye DNWB
De Masterclass IT Risicomanagement is een heel goede training. De presentaties zijn duidelijk en het lesmateriaal is goed

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL

Michel van Marion Pensioenfonds H&C
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima training, het sloot goed aan bij mijn verwachtingen. De trainer is zeer deskundig.

Ton van de Laar Rabobank Nederland
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima overview van ITIL, ASL en BiSL.

P. van der Hoeven
De Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een intensieve en leerzame training. Door de Masterclass heb ik een breed inzicht gekregen en direct ook een aantal bekende zaken opgehaald.

Anita Vocht Conspect
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een uitstekende training. Trainer beheerst de stof uitstekend en verlevendigt de stof met veel voorbeelden.

S. van Leeuwen KOOP
Ik waardeer de Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL met een 8,5! De trainer is erg kundig, met een link naar de praktijk.

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass IT Procesmanagement

G. Minett UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is erg nuttig. Ik heb veel geleerd. Het tempo was goed.

P. van der Hoeven DUO
De Masterclass IT Procesmanagement is een training die inzicht geeft in diverse processen.

A. Simmelink UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is top! Theorie en praktijkvoorbeelden zijn mooi in balans en de trainer gaat goed in op de vragen van de groep.

G. Peuscher ING
De Masterclass IT Procesmanagement bevat zeer veel nuttige informatie die in de praktijk gebracht kan worden.

D. Verwey CGI
Masterclass IT Procesmanagement is een nuttige training. De trainer heeft veel kennis van zaken en weet de theorie goed over te brengen met goede praktijkvoorbeelden.

Lees meer referenties.

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group