Referenties trainingen

Referenties Bedrijfstrainingen / In Company

In Company
Niels Wullink Provincie Gelderland
Medewerker Advies I&A

De Provincie Gelderland heeft met 10 van haar medewerkers een maatwerk training BiSL in één dag doorlopen. De doelstelling was om met elkaar kennis te maken met BiSL als best practice voor functioneel beheer en om daarbij direct een duidelijke verbinding naar de praktijk te leggen. Enkele quotes van onze deelnemers:
“Het was een pittige training, het tempo lag goed en de trainer heeft ervoor gezorgd dat iedereen goed werd meegenomen!”
“Deze training heeft mij geholpen om met een andere blik naar mijn eigen werkzaamheden te kijken en ook naar de verbanden met de rest van de organisatie.”
Algemene waardering: 8

In Company
J. Franken ING
Teammanager Servicedesk NL

De IT Management Group heeft voor ING inmiddels een aantal in-house trainingen verzorgd voor ITIL en PRINCE2 in zowel Nederlands als Engels en ook hebben een aantal collega’s inmiddels via de open inschrijving trainingen gevolgd op het gebied van ITIL, PRINCE2, ASL en BISL. Beiden groepen waren erg enthousiast over de trainingen door de interactieve manier waarop de trainingen werd gegeven, het hoge kennisniveau van de trainers en bij de open inschrijvingen ook de locatie en catering. Het contact met IT Management Group ervaar ik als erg prettig doordat ze steeds snel een passende offerte voor een goede prijs weten neer te leggen.
Algemene waardering: 9

In Company
M. van Grieken Ministerie van SZW
Hoofd Document en Informatie Management SZW

Aan de IT Management Group is gevraagd om mijn afdeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te ondersteunen bij het verder professionaliseren van het team functioneel beheer. De IT Management Group heeft DIM FB onder andere ondersteund bij het verder inrichten van kennisdeling en achtervang, het verder verkrijgen van inzicht en overzicht over de verschillende beheerdomeinen, het verder structureren van taken en verantwoordelijkheden en het gezamenlijk opzetten van een belangrijkste beheerprocessen zoals incidentbeheer, probleembeheer, wijzigingenbeheer, transitie en gebruikersondersteuning. Als uitgangspunt voor deze professionalisatie is de best practice BiSL gebruikt. De IT Management Group heeft ook een aantal trainingen voor mijn team verzorgd: BiSL, Klantgericht Communiceren en Testen volgens TMap. Gedurende het traject is met het team door de IT Management Group ook gewerkt aan teambuilding en eigenaarschap. Het traject is na een half jaar afgesloten met een geslaagde teambuildingsdag. Ik ben erg tevreden over de inzet, kennis en kunde van IT Management Group.
Algemene waardering: 9

In Company
Ilhan Yalcin Q8
Q8 was op zoek naar een partner voor het standaardiseren van hun IT processen internationaal gezien ter voorbereiding op een ITSM pakketkeuze. De IT Management Group heeft voor Q8 daartoe een aantal workshops georganiseerd om het gewenste procesverloop vast te stellen voor de processen incident management, change management en configuration management. Voor de analyse van de processen en tijdens de workshops is de ITIL best practice gebruikt. Q8 is zeer tevreden over de vlotte wijze waarop de IT Management Group invulling heeft gegeven aan deze opdracht.
Algemene waardering: 9

In Company
Gert Wijsman Realworld-Systems
Field Manager

Samen met elf van mijn collega’s heb ik de in-company de training TOGAF Foundation bij de IT Management Group gevolgd. De training sloot aan bij het doel dat wij voor ogen hadden en was erg interessant. Een onbekende wereld ging open. Het is droge stof, maar deze werd goed gebracht.
Algemene waardering: 8

In Company
S. Kloos Hotelschool The Hague
Manager afdeling Automatisering

De medewerkers van de helpdesk en netwerk service desk hebben de training ITIL Foundation bij de IT Management Group gevolgd. Zowel training als trainer waren inspirerend voor de medewerkers en er was veel ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden. Ik ben tevreden over de kwaliteit die IT Management Group levert en daarom gaan de functioneel beheerders tevens op voor een training BiSL Foundation bij ITMG.
Algemene waardering: 8

In Company
Rixt Veurman Gemeente Heerenveen
Adviseur Bedrijfsvoering

De gemeente Heerenveen heeft een belangrijke volgende stap gezet in de verdere professionalisering van haar IT medewerkers. Dee gemeente Heerenveen heeft allereerst een Apollo 13 Game gevolgd en vervolgens een ITIL Foundation training. De Apollo 13 Game geeft een goed inzicht in hoe wordt samengewerkt en wat eventueel verbeterd kan worden. ITIL Foundation is een best practice op het gebied van IT Management. Alle 14 deelnemers hebben het hoog aangeschreven certificaat weten te behalen!
Algemene waardering: 9

In Company
M. Wijbenga Pensioenfonds Horeca & Catering
Teamleider Functioneel & Technisch Beheer

De IT Management Group heeft voor ons een in-company masterclass verzorgd voor een groep van 13 medewerkers. De masterclass werd als een wervelwind verzorgd, er is in korte tijd veel kennis gedeeld en overgebracht! Het was goed om op deze manier iedereen weer extra fris en enthousiast te krijgen om boven de praktijk te gaan hangen. We gaan zeker aan de slag met deze materie bij de verdere professionalisering van onze beheerorganisatie. Hartstikke bedankt!
Algemene waardering: 9

Referenties ITIL Trainingen

Bart de Best dbmetrics
Ik waardeer de training ITIL PPO met een 8!

Jan Borst Bee Smart
ITIL V3 OSA is een goede training. Het zijn intensieve dagen, daarom is het erg prettig dat de dagen verspreid zijn over twee weken.

F. Brunings Intertrustgroup BV
ITIL Service Offerings & Agreements, onderdeel van het ITIL Expert Track van de IT Management Group, is een boeiende en interactieve training.

G. Fisscher Dienst Justis
ITIL Foundation V3 is een prima training, op een prima locatie. De trainer heeft veel inhoudelijke kennis.

J. Assen Kamer van Koophandel
ITIL Service Strategy is een goede training. Er zijn interessante discussies en de training geeft goede tips voor het toepassen van de theorie in de praktijk.

Lees alle ervaringen.

Referenties ASL Trainingen

W. van der Jagt Scania Networks BV
ASL is een prima training. De droge stof wordt opgeleukt door interactie en praktijkvoorbeelden. De trainer is vriendelijk, flexibel en hij heeft kennis van zaken.

J.W. Schatens
ASL Foundation is een prima verzorgde training. De training is informatief en compleet. Er was ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en uitleg.

Bert Dingemans The Future Group
Het was een prima training.

E. de Jong DJI
ASL Foundation is een goede training. De trainer heeft kennis van zaken, zijn uitleg was helder en er was ruimte voor vragen.

D. Pieplenbosch Ministerie van BZK
Ik waardeer de training ASL met een 9. Ik heb veel geleerd van de trainer en de interactieve manier van lesgeven.

Lees alle ervaringen.

Referenties BiSL Trainingen

Gerard Hoogerwerf ING
BiSL Foundation is een prima training! De training is zeer verhelderend en in een goed tempo gegeven.

Sandra Foei ING
BiSL is een heldere training, met ondersteuning van goede praktijkvoorbeelden om de theorie beter te begrijpen.

Jantine Egberts ASR
De training BiSL beantwoordt aan mijn verwachtingen. De lesstof wordt op een boeiende wijze gepresenteerd en er wordt veel gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden.

Harrie in ’t Veld ING
BiSL Foundation is een heldere training. De theorie werd goed toegepast op voorbeelden in de werksituatie.

M.P. Appel Hotelschool Den Haag
BiSL is een compleze training, maar door enthousiasme van trainer goed vol te houden.

Lees alle ervaringen.

Referenties ISO20000 Trainingen

M. Methorst Rijnstate
De training ISO20000 heeft een interessante invulling van de stof, met uitstapjes naar de praktijk. De trainer heeft veel kennis van de stof en de praktijk.

A. Lachman DNA Services
ISO/IEC 20000 is een goed verzorgde training, de trainer is erg kundig.

Maarten van Werkhoven DNA Services
ISO/IEC 20000 bevat veel informatie, maar met een duidelijke vertaling naar de praktijk.

Henk Vaandrager DNA Services
ISO/IEC 20000 is een goede training. De training bevat
veel informatie, in een vlot tempo.

W. Veenstra TRUE
ISO20000 is een stabiele omgeving. De trainer is zeer bekwaam.

Lees alle ervaringen.

Referenties PRINCE2 Trainingen

M. Vulink Telegraaf Media Groep
Prince2 Foundation is een goede training. Een goede uitleg van de theorie door gebruik van praktijkvoorbeelden.

Marc Cobelens RDE
Goede, duidelijke uitleg met een case waardoor je ook nog meer wordt gedwongen over de stof na te denken. De training heeft voldaan aan mijn verwachtingen en het tempo was prima.

Somara Henderson DJI
PRINCE2 Foundation is een goede training, er wordt veel stof behandeld in 2 dagen.

Nathalie Brouwer
Prince2 Foundation is een goede training, ik kan veel toepassen in praktijk. De trainer stemt veel af met de groep, dit is erg prettig.

K. Ocon CBI
De training PRINCE2 Practitioner is een goede voorbereiding op het examen. Er was ruimte voor discussie.

Lees alle ervaringen.

Referenties IPMA Trainingen

Raul Diaz Murillo Kamer van Koophandel
IPMA D is een goede training, met goede trainers.

R. Fiolet Boskalis
De training IPMA D van de IT Management Group is een goede training. De trainer heeft een uitgebreide kennis.

B. Visser
IPMA D is een zeer goede training. De training voldeed aan mijn verwachtingen. De trainer is zeer competent en ze speelde goed in op de groep.

R. Sanders
IPMA D is een prima training, in een goed tempo. De samenhang en inhoud van de training is ook prima. Ik waardeer de training met een 8!

R. Sandmann Kamer van Koophandel
IPMA C is een training op een hoog niveau. De trainer gaf een zeer goede begeleiding. Ik waardeer de trainer met een 9!

Lees alle ervaringen.

Referenties TOGAF Trainingen

Wouter Tesink Nictiz
TOGAF Practitioner is een prima training. De lesstof wordt leuk gebracht.

H. de Jager Friesland Bank NV
De training TOGAF Practitioner is heel zinvol. De taining heeft een goed overzicht en veel kennis.

S. de Vries TRIOMPH
TOGAF Practitioner is een prima training. Goed theoretisch kader en er is ruimte voor dialoog en onderbouwing.

R. de Putter
TOGAF Foundation is een goede training, in een goed tempo. De trainer heeft veel theoretische en praktische kennis van de materie en hij speelt goed in op behoefte van de deelnemers.

E. Veen Jeroen Bosch Ziekenhuis
Door deze training TOGAF Practitioner, vervolg op de training TOGAF Foundation, heb ik een nog beter beeld gekregen van de TOGAF methodiek.

Lees alle ervaringen.

Referenties TMap Next Trainingen

E. Yilmaz
TMap Next Test Manager is een interactieve en afwisselende training, in een goed tempo. De trainer heeft een brede kennis.

J. Mientjes
Ik waardeer de training TMap Next Test Engineer met een 9! De trainer gaf een zeer goede uitleg van de theorie, met aanvulling van voorbeelden uit de praktijk

Ondra Vohnik Brunel
TMap Next Test Engineer is een zeer leerzame training.

H. van Tol IBM
TMap Next Test Engineer is een goede training.

Dirk de Gelder Brunel
TMap Next Test Engineer is een prettige training.

Lees alle ervaringen.

Referenties Masterclass IT Risicomanagement

J. Cruden UWV
De inhoud, tempo en interactie van de Masterclass IT Risicomanagement van de IT Management Group zijn goed.

Theo Brammeijer ING
De Masterclass IT Risicomanagement voldeed prima aan mijn verwachtingen. De informatie is zeer nuttig voor mijn vakgebied.

Jeanine Speijkers DNWB
De Masterclass is een goed verzorgde en goed voorbereide training. Het is zeer interessant, ik heb een frisse kijk gekregen en hierdoor handvaten voor veranderingen in eigen organisatie.

N. Karadag
Ik waardeer de Masterclass IT Risicomanagement met een 8! Op een zeer aangename en ontspannen sfeer is, in korte tijd, de informatieve lesstof op een professionele manier overgebracht.

Peter Minderhoud DNWB
De Masterclass IT Risicomanagement is zeer goed. Er wordt voldoende gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden.

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL

Frans Bijsterveld ING
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima training. Uitestekende documentatie!

M. Meeuwessen
De Masterclass Integratie ITIL, ASl, BiSL is een goede training die aansluit op de praktijk, met veel theorie en praktijkvoorbeelden. De motiverende trainer maakt gebruik van goed lesmateriaal.

Henry van Veldhuizen Rabobank Nederland
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL heeft een uitstekende inhoud. De trainer heeft veel kennis.

Piet Hoekstra Rabobank Nederland
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima training, met een gedreven trainer.

Ton van de Laar Rabobank Nederland
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima overview van ITIL, ASL en BiSL.

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass IT Procesmanagement

G. Peuscher ING
De Masterclass IT Procesmanagement bevat zeer veel nuttige informatie die in de praktijk gebracht kan worden.

G. Minett UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is erg nuttig. Ik heb veel geleerd. Het tempo was goed.

T. Tulleners UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is zeer goed. De training is logisch ingedeeld en inhoudelijk goed onderbouwd.

S. Nour
Masterclass IT Procesmanagement is een goede training.

P. van der Hoeven DUO
De Masterclass IT Procesmanagement is een training die inzicht geeft in diverse processen.

Lees meer referenties.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group