Referenties trainingen

Referenties Bedrijfstrainingen / In Company

In Company
Niels Wullink Provincie Gelderland
Medewerker Advies I&A

De Provincie Gelderland heeft met 10 van haar medewerkers een maatwerk training BiSL in één dag doorlopen. De doelstelling was om met elkaar kennis te maken met BiSL als best practice voor functioneel beheer en om daarbij direct een duidelijke verbinding naar de praktijk te leggen. Enkele quotes van onze deelnemers:
“Het was een pittige training, het tempo lag goed en de trainer heeft ervoor gezorgd dat iedereen goed werd meegenomen!”
“Deze training heeft mij geholpen om met een andere blik naar mijn eigen werkzaamheden te kijken en ook naar de verbanden met de rest van de organisatie.”
Algemene waardering: 8

In Company
J. Franken ING
Teammanager Servicedesk NL

De IT Management Group heeft voor ING inmiddels een aantal in-house trainingen verzorgd voor ITIL en PRINCE2 in zowel Nederlands als Engels en ook hebben een aantal collega’s inmiddels via de open inschrijving trainingen gevolgd op het gebied van ITIL, PRINCE2, ASL en BISL. Beiden groepen waren erg enthousiast over de trainingen door de interactieve manier waarop de trainingen werd gegeven, het hoge kennisniveau van de trainers en bij de open inschrijvingen ook de locatie en catering. Het contact met IT Management Group ervaar ik als erg prettig doordat ze steeds snel een passende offerte voor een goede prijs weten neer te leggen.
Algemene waardering: 9

In Company
Ilhan Yalcin Q8
Q8 was op zoek naar een partner voor het standaardiseren van hun IT processen internationaal gezien ter voorbereiding op een ITSM pakketkeuze. De IT Management Group heeft voor Q8 daartoe een aantal workshops georganiseerd om het gewenste procesverloop vast te stellen voor de processen incident management, change management en configuration management. Voor de analyse van de processen en tijdens de workshops is de ITIL best practice gebruikt. Q8 is zeer tevreden over de vlotte wijze waarop de IT Management Group invulling heeft gegeven aan deze opdracht.
Algemene waardering: 9

In Company
M. van Grieken Ministerie van SZW
Hoofd Document en Informatie Management SZW

Aan de IT Management Group is gevraagd om mijn afdeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te ondersteunen bij het verder professionaliseren van het team functioneel beheer. De IT Management Group heeft DIM FB onder andere ondersteund bij het verder inrichten van kennisdeling en achtervang, het verder verkrijgen van inzicht en overzicht over de verschillende beheerdomeinen, het verder structureren van taken en verantwoordelijkheden en het gezamenlijk opzetten van een belangrijkste beheerprocessen zoals incidentbeheer, probleembeheer, wijzigingenbeheer, transitie en gebruikersondersteuning. Als uitgangspunt voor deze professionalisatie is de best practice BiSL gebruikt. De IT Management Group heeft ook een aantal trainingen voor mijn team verzorgd: BiSL, Klantgericht Communiceren en Testen volgens TMap. Gedurende het traject is met het team door de IT Management Group ook gewerkt aan teambuilding en eigenaarschap. Het traject is na een half jaar afgesloten met een geslaagde teambuildingsdag. Ik ben erg tevreden over de inzet, kennis en kunde van IT Management Group.
Algemene waardering: 9

In Company
S. Kloos Hotelschool The Hague
Manager afdeling Automatisering

De medewerkers van de helpdesk en netwerk service desk hebben de training ITIL Foundation bij de IT Management Group gevolgd. Zowel training als trainer waren inspirerend voor de medewerkers en er was veel ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden. Ik ben tevreden over de kwaliteit die IT Management Group levert en daarom gaan de functioneel beheerders tevens op voor een training BiSL Foundation bij ITMG.
Algemene waardering: 8

In Company
Gert Wijsman Realworld-Systems
Field Manager

Samen met elf van mijn collega’s heb ik de in-company de training TOGAF Foundation bij de IT Management Group gevolgd. De training sloot aan bij het doel dat wij voor ogen hadden en was erg interessant. Een onbekende wereld ging open. Het is droge stof, maar deze werd goed gebracht.
Algemene waardering: 8

In Company
M. Wijbenga Pensioenfonds Horeca & Catering
Teamleider Functioneel & Technisch Beheer

De IT Management Group heeft voor ons een in-company masterclass verzorgd voor een groep van 13 medewerkers. De masterclass werd als een wervelwind verzorgd, er is in korte tijd veel kennis gedeeld en overgebracht! Het was goed om op deze manier iedereen weer extra fris en enthousiast te krijgen om boven de praktijk te gaan hangen. We gaan zeker aan de slag met deze materie bij de verdere professionalisering van onze beheerorganisatie. Hartstikke bedankt!
Algemene waardering: 9

In Company
Rixt Veurman Gemeente Heerenveen
Adviseur Bedrijfsvoering

De gemeente Heerenveen heeft een belangrijke volgende stap gezet in de verdere professionalisering van haar IT medewerkers. Dee gemeente Heerenveen heeft allereerst een Apollo 13 Game gevolgd en vervolgens een ITIL Foundation training. De Apollo 13 Game geeft een goed inzicht in hoe wordt samengewerkt en wat eventueel verbeterd kan worden. ITIL Foundation is een best practice op het gebied van IT Management. Alle 14 deelnemers hebben het hoog aangeschreven certificaat weten te behalen!
Algemene waardering: 9

Referenties ITIL Trainingen

N.van Beek Nationale Politie
ITIL Managing Across the Lifecycle is een goede training.

Anton van Rosmalen
ITIL V3 Foundation is een prima verzorgde training, in een goed tempo. De trainer heeft veel kennis van zaken.

A. Beerendonk Kamer van Koophandel
De training ITIL Service Operation is een goede training. Er was voldoende aandacht voor praktijkervaringen en -voorbeelden.

Peter Brouwer Peter Brouwer Consultancy
ITIL V3 Foundation is een goed gewaardeerde training. De trainer heeft veel kennis en het was prettig dat er ruimte was voor discussies.

M. Fonteijn DET Norske Veritas
ITIL Foundation is een zeer goede training, die ik iedereen kan aanraden. Goede trainer.

Lees alle ervaringen.

Referenties ASL Trainingen

W. van der Jagt Scania Networks BV
ASL is een prima training. De droge stof wordt opgeleukt door interactie en praktijkvoorbeelden. De trainer is vriendelijk, flexibel en hij heeft kennis van zaken.

Herman Anson
Ik waardeer de training ASL met een 9! Ik ben onder de indruk van de deskundigheid en de prettige manier van lesgeven van de trainer.

E. de Jong DJI
ASL Foundation is een goede training. De trainer heeft kennis van zaken, zijn uitleg was helder en er was ruimte voor vragen.

Baja Bajovic SGR
ASL Foundation is een zeer leerzame training.

J.W. Schatens
ASL Foundation is een prima verzorgde training. De training is informatief en compleet. Er was ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en uitleg.

Lees alle ervaringen.

Referenties BiSL Trainingen

Rim Sluijs ING
BiSL is een interessante training, vooral door het gebruik van praktijkvoorbeelden.

P. van der Meulen CBRE Global Investors
Het was een goede training met veel theoretische kennis. Deze kennis is zeker te gebruiken in de dagelijkse praktijk.
Het tempo van de training was goed.

Sandra Foei ING
BiSL is een heldere training, met ondersteuning van goede praktijkvoorbeelden om de theorie beter te begrijpen.

Ed Sung DSB Den Haag
BiSL is een uitstekende training, waar ik in de praktijk mijn voordeel mee kan doen.

A. Azzouzi Hogeschool Inholland
BiSL is een zeer leerzame training. De trainer bracht de stof goed over en maakte vaak gebruik van praktijkvoorbeelden. Hierdoor heb ik de stof goed eigen gemaakt.

Lees alle ervaringen.

Referenties ISO20000 Trainingen

M. Benschop DNA Services
ISO/IEC 20000 is een interessante training.

Henk Vaandrager DNA Services
ISO/IEC 20000 is een goede training. De training bevat
veel informatie, in een vlot tempo.

A. Lachman DNA Services
ISO/IEC 20000 is een goed verzorgde training, de trainer is erg kundig.

Arien Roozendaal DNA Services
ISO/IEC 20000 is een interessante en nuttige training.

Niels Treurniet DNA S ervices
ISO/IEC 20000 is een goede training, de trainer is helder in zijn uitleg.

Lees alle ervaringen.

Referenties PRINCE2 Trainingen

Viola Luijk SRK Rechtsbijstand
Verhelderende, op de praktijk gerichte cursus. Maakt duidelijk wat PRINCE2 in de praktijk kan betekenen.
Goed tempo, goede sfeer, voldoende ruimte voor vragen en praktijkvoorbeelden.

Robert Middelberg Synthon
PRINCE2 Foundation is een goede en duidelijke training.

C. Achong Jewel ICT
Ik heb de Prince2 training gevolgd met memotrainer en slagingsgarantie. De training is goed verzorgd.

M. de Boer Solmate Nederland
De training PRINCE2 Practitioner is een goede voorbereiding op het examen. De training wordt gegeven door een zeer ervaren trainer.

H. van Woudenberg ABN AMRO
PRINCE2 Practitioner is een goede training. Er is een goede combinatie tussen praktijk en theorie.

Lees alle ervaringen.

Referenties IPMA Trainingen

R. Sandmann Kamer van Koophandel
IPMA C is een training op een hoog niveau. De trainer gaf een zeer goede begeleiding. Ik waardeer de trainer met een 9!

M. Dieteren
IPMA D is een zeer goede training. De stof werd duidelijk uitgelegd. De trainer gebruikte goede praktijkvoorbeelden en mooie cases.

B. Visser
IPMA D is een zeer goede training. De training voldeed aan mijn verwachtingen. De trainer is zeer competent en ze speelde goed in op de groep.

R. Sanders
IPMA D is een prima training, in een goed tempo. De samenhang en inhoud van de training is ook prima. Ik waardeer de training met een 8!

R. Fiolet Boskalis
De training IPMA D van de IT Management Group is een goede training. De trainer heeft een uitgebreide kennis.

Lees alle ervaringen.

Referenties TOGAF Trainingen

Andre Beerendonk Kamer van Koophandel
De training TOGAF Practitioner is een goede training. Ik waardeer de inhoud van de training evenals de trainer met een 8!

Berend Schotanus Xantes ICT
De training TOGAF Practitioner is goed te volgen door de scenario’s en praktijkvoorbeelden. De trainer legt de lesstof goed uit.

B. van Nunen
TOGAF Foundation is een goede training. Er wordt veel stof behandeld in twee dagen, maar door de voorbeelden en de discussies was dit goed te doen. De trainer heeft veel kennis en geeft veel praktijkvoorbeelden.

D. Dronrijp
TOGAF Foundation is een inhoudelijk sterke training, met leuke en nuttige uitstapjes naar de praktijk. De trainer is vakkundig en zeer flexibel.

R. Tellegen Tellegen Management Limited
TOGAF Foundation is een prettige training. De stof wordt goed uitgelegd door de trainer, levendig met veel praktijkvoorbeelden.

Lees alle ervaringen.

Referenties TMap Next Trainingen

D. Muntendam
TMap Next Test Engineer is een goede training. Het vele lesstof werd goed behandeld en in sommige onderwerpen extra tijd gestoken. De stof werd daardoor goed beheersbaar. De trainer is ervaren en weet waar hij het over heeft.

Jack Bartholomeus Inter Access
Goede voorbereiding op het examen, met een interessante link naar de praktijk. De trainer heeft een fijne en humoristische wijze van lesgeven, met gebruik van veel praktijkvoorbeelden.

Vera van Dorp Woonbron
TMAP Next Test Engineer is een goede training.

Frans de Waal Gemeente Utrecht
TMap Next Test Engineer is een goede training.

V. Elegeert Philips
De training TMAP Foundation is top! De lesstof werd boeiend gebracht, hierdoor blijf je steeds alert.

Lees alle ervaringen.

Referenties Masterclass IT Risicomanagement

J.C.M. Rimmelzwaan Boskalis
Masterclass IT Risicomanagement is een uitstekende training.

J. Cruden UWV
De inhoud, tempo en interactie van de Masterclass IT Risicomanagement van de IT Management Group zijn goed.

Menno Boone Dunea
Masterclass IT Risicomanagement is een veelomvattende, maar uitstekende training!

P. Offringa Gemeente Leeuwarden
Masterclass IT Risicomanagement is een nuttige training.

N. de Lange UWV
Ik waardeer de Masterclass IT Risicomanagement met een acht! De trainer heeft zeer veel kennis en legt de stof op een heldere manier uit.

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL

N. de Lange UWV
De Masterclass Integratie is een prima training. De groep was klein, daardoor is er veel praktijk behandeld. Ik heb veel handvaten gekregen die ik kan toepassen bij de inrichting van mijn eigen organisatie.

J. Krale ATOS
De Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een zeer goede training. Een hoog tempo, maar met duidelijke aandacht voor significante aspecten en ruimte voor vragen en discussies.

Piet Hoekstra Rabobank Nederland
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima training, met een gedreven trainer.

Edwin Aertssen Delta NV
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima training met veel inhoud en nuttige praktijktips.

J. Kuijsten Ministerie van BZK
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een goede training.

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass IT Procesmanagement

M. Jansen ING
Masterclass IT Procesmanagement is een goede training. Ik ken niemand met meer parate kennis dan deze trainer.

T. Tulleners UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is zeer goed. De training is logisch ingedeeld en inhoudelijk goed onderbouwd.

G. Peuscher ING
De Masterclass IT Procesmanagement bevat zeer veel nuttige informatie die in de praktijk gebracht kan worden.

G. Minett UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is erg nuttig. Ik heb veel geleerd. Het tempo was goed.

A. Simmelink UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is top! Theorie en praktijkvoorbeelden zijn mooi in balans en de trainer gaat goed in op de vragen van de groep.

Lees meer referenties.

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group