Referenties trainingen

Referenties Bedrijfstrainingen / In Company

In Company
Gert Wijsman Realworld-Systems
Field Manager

Samen met elf van mijn collega’s heb ik de in-company de training TOGAF Foundation bij de IT Management Group gevolgd. De training sloot aan bij het doel dat wij voor ogen hadden en was erg interessant. Een onbekende wereld ging open. Het is droge stof, maar deze werd goed gebracht.
Algemene waardering: 8

In Company
M. Wijbenga Pensioenfonds Horeca & Catering
Teamleider Functioneel & Technisch Beheer

De IT Management Group heeft voor ons een in-company masterclass verzorgd voor een groep van 13 medewerkers. De masterclass werd als een wervelwind verzorgd, er is in korte tijd veel kennis gedeeld en overgebracht! Het was goed om op deze manier iedereen weer extra fris en enthousiast te krijgen om boven de praktijk te gaan hangen. We gaan zeker aan de slag met deze materie bij de verdere professionalisering van onze beheerorganisatie. Hartstikke bedankt!
Algemene waardering: 9

In Company
J. Franken ING
Teammanager Servicedesk NL

De IT Management Group heeft voor ING inmiddels een aantal in-house trainingen verzorgd voor ITIL en PRINCE2 in zowel Nederlands als Engels en ook hebben een aantal collega’s inmiddels via de open inschrijving trainingen gevolgd op het gebied van ITIL, PRINCE2, ASL en BISL. Beiden groepen waren erg enthousiast over de trainingen door de interactieve manier waarop de trainingen werd gegeven, het hoge kennisniveau van de trainers en bij de open inschrijvingen ook de locatie en catering. Het contact met IT Management Group ervaar ik als erg prettig doordat ze steeds snel een passende offerte voor een goede prijs weten neer te leggen.
Algemene waardering: 9

In Company
Ilhan Yalcin Q8
Q8 was op zoek naar een partner voor het standaardiseren van hun IT processen internationaal gezien ter voorbereiding op een ITSM pakketkeuze. De IT Management Group heeft voor Q8 daartoe een aantal workshops georganiseerd om het gewenste procesverloop vast te stellen voor de processen incident management, change management en configuration management. Voor de analyse van de processen en tijdens de workshops is de ITIL best practice gebruikt. Q8 is zeer tevreden over de vlotte wijze waarop de IT Management Group invulling heeft gegeven aan deze opdracht.
Algemene waardering: 9

In Company
Niels Wullink Provincie Gelderland
Medewerker Advies I&A

De Provincie Gelderland heeft met 10 van haar medewerkers een maatwerk training BiSL in één dag doorlopen. De doelstelling was om met elkaar kennis te maken met BiSL als best practice voor functioneel beheer en om daarbij direct een duidelijke verbinding naar de praktijk te leggen. Enkele quotes van onze deelnemers:
“Het was een pittige training, het tempo lag goed en de trainer heeft ervoor gezorgd dat iedereen goed werd meegenomen!”
“Deze training heeft mij geholpen om met een andere blik naar mijn eigen werkzaamheden te kijken en ook naar de verbanden met de rest van de organisatie.”
Algemene waardering: 8

In Company
S. Kloos Hotelschool The Hague
Manager afdeling Automatisering

De medewerkers van de helpdesk en netwerk service desk hebben de training ITIL Foundation bij de IT Management Group gevolgd. Zowel training als trainer waren inspirerend voor de medewerkers en er was veel ruimte voor het bespreken van praktijkvoorbeelden. Ik ben tevreden over de kwaliteit die IT Management Group levert en daarom gaan de functioneel beheerders tevens op voor een training BiSL Foundation bij ITMG.
Algemene waardering: 8

In Company
Rixt Veurman Gemeente Heerenveen
Adviseur Bedrijfsvoering

De gemeente Heerenveen heeft een belangrijke volgende stap gezet in de verdere professionalisering van haar IT medewerkers. Dee gemeente Heerenveen heeft allereerst een Apollo 13 Game gevolgd en vervolgens een ITIL Foundation training. De Apollo 13 Game geeft een goed inzicht in hoe wordt samengewerkt en wat eventueel verbeterd kan worden. ITIL Foundation is een best practice op het gebied van IT Management. Alle 14 deelnemers hebben het hoog aangeschreven certificaat weten te behalen!
Algemene waardering: 9

In Company
M. van Grieken Ministerie van SZW
Hoofd Document en Informatie Management SZW

Aan de IT Management Group is gevraagd om mijn afdeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te ondersteunen bij het verder professionaliseren van het team functioneel beheer. De IT Management Group heeft DIM FB onder andere ondersteund bij het verder inrichten van kennisdeling en achtervang, het verder verkrijgen van inzicht en overzicht over de verschillende beheerdomeinen, het verder structureren van taken en verantwoordelijkheden en het gezamenlijk opzetten van een belangrijkste beheerprocessen zoals incidentbeheer, probleembeheer, wijzigingenbeheer, transitie en gebruikersondersteuning. Als uitgangspunt voor deze professionalisatie is de best practice BiSL gebruikt. De IT Management Group heeft ook een aantal trainingen voor mijn team verzorgd: BiSL, Klantgericht Communiceren en Testen volgens TMap. Gedurende het traject is met het team door de IT Management Group ook gewerkt aan teambuilding en eigenaarschap. Het traject is na een half jaar afgesloten met een geslaagde teambuildingsdag. Ik ben erg tevreden over de inzet, kennis en kunde van IT Management Group.
Algemene waardering: 9

Referenties ITIL Trainingen

A. Beerenk Kamer van Koophandel
Door de training ITIL Managing Across the Lifecycle zie ik het verband tussen de verschilende fases. De trainer weet op een boeiende manier de samenhang aan te tonen.

J. Peeters
De training ITIL Service Operation is helemaal in orde. De onderwerpen die aan bod kwamen, zijn relevant en to the point. Er is een goed mix van theorie en oefening. De trainer heeft veel kennis van zaken.

C. Kniep Thales
ITIL Foundation is een prima training om een goed beeld te krijgen wat ITIL inhoudt.

Matthijs de Booij Robidus
Het was een nuttige training. Er is veel materie behandeld in relatief weining tijd.

Dick Woudenberg NS Ketenbedrijf
ITIL Foundation is een duidelijke en goed verzorgde trainng, in een prima tempo!

Lees alle ervaringen.

Referenties ASL Trainingen

Anton van Rosmalen
Het is een prima ASL-training.

J.W. Schatens
ASL Foundation is een prima verzorgde training. De training is informatief en compleet. Er was ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en uitleg.

Bert Dingemans The Future Group
Het was een prima training.

P. van t Hof SSC-ICT
De training ASL is een leuke en interactieve training. De trainer is uitstekend.

Eric Arts Dela
Het was een duidelijke training. Het tempo was goed en voldeed aan de verwachtingen.

Lees alle ervaringen.

Referenties BiSL Trainingen

Sandra Foei ING
BiSL is een heldere training, met ondersteuning van goede praktijkvoorbeelden om de theorie beter te begrijpen.

Cees Rootlieb ING
BiSL is een prima training!

P. Venbrux
De training BiSL wordt goed gegeven, ik waardeer de trainer met een 9! Er wordt gebruik gemaakt van heldere praktijkvoorbeelden.

M.P. Appel Hotelschool Den Haag
BiSL is een compleze training, maar door enthousiasme van trainer goed vol te houden.

Bert Kersten ING
BiSL is een leuke training, in een goed tempo. Er wordt gebruik gemaakt van goede praktijkvoorbeelden.

Lees alle ervaringen.

Referenties ISO20000 Trainingen

Henk Vaandrager DNA Services
ISO/IEC 20000 is een goede training. De training bevat
veel informatie, in een vlot tempo.

Arien Roozendaal DNA Services
ISO/IEC 20000 is een interessante en nuttige training.

Niels Treurniet DNA S ervices
ISO/IEC 20000 is een goede training, de trainer is helder in zijn uitleg.

A. Lachman DNA Services
ISO/IEC 20000 is een goed verzorgde training, de trainer is erg kundig.

M. Methorst Rijnstate
De training ISO20000 heeft een interessante invulling van de stof, met uitstapjes naar de praktijk. De trainer heeft veel kennis van de stof en de praktijk.

Lees alle ervaringen.

Referenties PRINCE2 Trainingen

P. Hazelaar Provincie Groningen
PRINCE2 Foundation is een heldere en duidelijke training. Het vormt een goede basis.

E. Goossens RAAP Archeologisch adviesbureau
PRINCE2 Foundation is een leuke training, waarin de hoofdpunten uit het boek voorbij komen.

Annemarie Groen CBI
PRINCE Foundation is een goede training, in een goede tempo. De lesdagen zijn gevarieerd.

Richard Orta Penta College
PRINCE2 Foundation is een prima training, met een enthousiaste trainer.

Dennis Voorn VRBZO
PRINCE2 Foundation is een verzorgde en professionele training.

Lees alle ervaringen.

Referenties IPMA Trainingen

R. Sanders
IPMA D is een prima training, in een goed tempo. De samenhang en inhoud van de training is ook prima. Ik waardeer de training met een 8!

M.Majstorovic Graydon Nederland BV
IPMA D is een vlotte, niet saaie en interessante training. De trainers zijn goed voorbereid en hebben een uitstekende kennis van de stof.

R. Sandmann Kamer van Koophandel
IPMA C is een training op een hoog niveau. De trainer gaf een zeer goede begeleiding. Ik waardeer de trainer met een 9!

M. Dieteren
IPMA D is een zeer goede training. De stof werd duidelijk uitgelegd. De trainer gebruikte goede praktijkvoorbeelden en mooie cases.

T. Nielen
IPMA C is een hele open en inspirerende training, waarbij ik erg genoten heb van de inhoud, de trainer en de trainees. Ik waardeer de training en de trainer met een 9!

Lees alle ervaringen.

Referenties TOGAF Trainingen

D. Dronrijp
TOGAF Foundation is een inhoudelijk sterke training, met leuke en nuttige uitstapjes naar de praktijk. De trainer is vakkundig en zeer flexibel.

E. van de Gumster Stadgenoot
TOGAF Foundation is een goede training!

S. van der Klauw Achmea
TOGAF Practitioner is een prima training. Ik ben goed wegwijs geworden in TOGAF. De trainer is goed op de hoogte en weet het prima over te brengen.

W. van der lei Enexis BV
TOGAF Foundation is een goede training. Door de theorie te combineren met relevante praktijkvoorbeelden is het goed verteerbaar.

M. van den Brink BlueORB BV
TOGAF Foundation is een nuttige training. Ik kan het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Lees alle ervaringen.

Referenties TMap Next Trainingen

Rob van den Hondel Enexis B.V.
TMap Next Test Engineer is een verzorgde training.

Jos Goudeket Syntel B.V.
Ik heb de training TMap Next Test Engineer als positief ervaren.

W. Boer
TMap Next Test Engineer is een duidelijke training, met een goede structuur. De trainer is kundig en kan zijn kennis goed overdragen.

C. ferdinandusse SV Utilities
De training TMap Next Test Manager heeft een goede opzet. De trainer speelt goed in op de behoeften van de cursisten en maakt veel gebruik van praktijkvoorbeelden.

A. Nijenhuis Heijmans
TMap Next Test Manager is een goede training. Er vond een fijne interactie met de deelnemers plaats. Deze training heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan!

Lees alle ervaringen.

Referenties Masterclass IT Risicomanagement

Jeanine Speijkers DNWB
De Masterclass is een goed verzorgde en goed voorbereide training. Het is zeer interessant, ik heb een frisse kijk gekregen en hierdoor handvaten voor veranderingen in eigen organisatie.

R. Vernede Wageningen Universiteit
Masterclass IT Risicomanagement is een leuke en boeiende masterclass.

Bart Dees DNWB
De Masterclass IT Risicomanagement is een zeer nuttige training. De trainer geeft veel informatie op een goede, gestructureerde manier. De Masterclass is zeker toepasbaar op eigen organisatie.

C. Koning SPS
De Masterclass IT Risicomanagement is een leerzame training. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk(voorbeelden).

Frans de Troye DNWB
De Masterclass IT Risicomanagement is een heel goede training. De presentaties zijn duidelijk en het lesmateriaal is goed

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL

Edwin Aertssen Delta NV
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een prima training met veel inhoud en nuttige praktijktips.

Romano Santokhi AgentschapNL
De Masterclass Integratie ITIL, ASL. BiSL is zeer professioneel. Ik waardeer de Masterclass met een 8!

Anita Vocht Conspect
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een uitstekende training. Trainer beheerst de stof uitstekend en verlevendigt de stof met veel voorbeelden.

M. Meeuwessen
De Masterclass Integratie ITIL, ASl, BiSL is een goede training die aansluit op de praktijk, met veel theorie en praktijkvoorbeelden. De motiverende trainer maakt gebruik van goed lesmateriaal.

Bas van Nunen Universiteit van Tilburg
Masterclass Integratie ITIL, ASL, BiSL is een complete training. De trainer heeft veel kennis en een prettige manier van kennisdeling.

Lees meer referenties.

Referenties Masterclass IT Procesmanagement

P. van der Hoeven DUO
De Masterclass IT Procesmanagement is een training die inzicht geeft in diverse processen.

G. Minett UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is erg nuttig. Ik heb veel geleerd. Het tempo was goed.

T. Tulleners UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is zeer goed. De training is logisch ingedeeld en inhoudelijk goed onderbouwd.

A. Simmelink UWV
De Masterclass IT Procesmanagement is top! Theorie en praktijkvoorbeelden zijn mooi in balans en de trainer gaat goed in op de vragen van de groep.

G. Peuscher ING
De Masterclass IT Procesmanagement bevat zeer veel nuttige informatie die in de praktijk gebracht kan worden.

Lees meer referenties.

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group