SAFe for teams

SAFE for teams inclusief examen SAFe® Practitioner (SP) examen

Prijs: € 1050,-
Duur: 2 dagen

Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam
 
31-10-2019 t/m 01-11-2019 (Den Haag)
17-12-2019 t/m 18-12-2019 (Utrecht)
 

IT Management Group is officieel partner van Scaled Agile voor de training SAFe for teams. Deze training kan ook in company bij u op locatie worden verzorgd!

De IT Management Group verzorgt de training SAFe for teams op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Het Scaled Agile Framework (SAFe®) is een in de markt bewezen framework voor het organisatiebreed toepassen van Lean en Agile principes.
Op dit moment is Scrum de meest gebruikte Agile aanpak voor het ontwikkelen van software. Toch stuiten scrum-teams vaak op problemen omdat de rest van de organisatie (nog) niet Agile werkt en omdat afstemming van de team-werkzaamheden op programma- en portfolioniveau nodig blijkt. Het Scaled Agile Framework®, kortweg SAFe®, biedt in deze gevallen hulp.

SAFe wordt in middelgrote tot grote organisaties toegepast en is in 4 ’smaken’ verkrijgbaar: Essential, Portfolio, Large Solution en Full SAFe . De voordelen van het toepassen van SAFe worden in een groot aantal case studies toegelicht. In alle gevallen zijn de resultaten: een snellere time-to-market, een drastische afname van het aantal defects, een forse verhoging van de productiviteit en een hogere motivatie bij werknemers.

De SAFe for Teams training richt zich op het team- en programma-level van SAFe. U leert de daarbij behorende Scrum, XP en Lean practices. Er wordt specifiek ingegaan op de de verschillende rollen en verantwoordelijkheden binnen de teams bij het beheren van backlogs, het uitvoeren van sprints in SAFe, technische practices en het plannen van een Program Increment (PI). Uiteraard komen ook de algemene SAFe onderdelen aan de orde.

Uw profiel
Deze SAFe for Teams training is geschikt voor iedereen die betrokken is of gaat worden bij een Agile Release Train. Dan gaat het met name om softwareontwikkelaars, ontwerpers, testers, Scrum Masters, Product Owners en architecten.

Inhoud training
In deze professionele en praktijkgerichte training Leading SAFe komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Introductie tot het Scaled Agile Framework (SAFe):
– Lean principes
– Agile processen
– SAFe waarden
2. Teamstructuur:
– het Agile team
– rollen, aanvullende taken, verantwoordelijkheden en uitdagingen van een ScrumMaster en Product Owner
3. De iteraties/sprints plannen:
– samenstellen van backlogs
– schrijven van user stories
– prioritering van user stories
4. De iteratie/sprint uitvoeren:
– visualiseren van de voortgang
– finetunen van de backlog
– continue verbetering van de ART (Agile Release Train)
5. De Program Increment uitvoeren
– als team deelnemen aan de PI Planning
– synchroniseren met andere teams
6. Best Practices
– voorkomen van watervalprincipes binnen een sprint
– gebruik maken van DevOps en Continuous Delivery
– testautomatisering

Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden.

Examen en certificaat
Deze training bereidt u voor op het SAFe® Practitioner (SP) examen. Het examen wordt online afgenomen door de Scaled Academy.

Trainingsduur en kosten
De training SAFe for teams duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen €1050,-. Deze prijs is inclusief SAFe® Practitioner (SP) examen, (digitaal) lesmateriaal, koffie, thee, lunch en exclusief BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

SAFe en Agile advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT organisatie of basis van SAFe®, Agile of Lean of bent u op zoek naar een goede SAFe®, Agile of Lean specialist neemt u dan contact op met de IT Management Group of kijkt u op onze advies en detacheringspagina’s.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata SAFe for teams:

31 October 2019
Training SAFe For Teams (SAFEFT)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____

17 December 2019
Training SAFe For Teams (SAFEFT)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____
 

Zie ook: Scaled Agile Framework (SAFe) – Van losse bomen naar een functionerend bos.

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group