TMap HD

Prijs: € 550,-
Duur: 1 dag
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam

Deze training organiseert de IT Management Group op aanvraag en IN COMPANY!

In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

De wereld van IT verandert snel. Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Dit heeft niet alleen betrekking op technologie, maar ook op de manier van werken. Time-tomarket en kostenreductie worden met de dag belangrijker. Deze ontwikkelingen worden soms gezien als een bedreiging voor de kwaliteit van ontwikkelde softwareproducten. Met een mensgedreven en kwaliteitsgerichte aanpak bieden deze manieren van werken juist kansen om de kwaliteit van software te verbeteren. De TMap® Suite, met daarin TMap® HD – de mensgerichte en kwaliteitsgedreven aanpak, TMap NEXT® en de building blocks, bevat alles wat organisaties nodig hebben om de kwaliteit van software te verbeteren. De testmethode TMap® heeft een lange geschiedenis: TMap® is als teststandaard toonaangevend sinds 1995. Honderden organisaties passen – wereldwijd – TMap® toe.

De TMap® Suite is het resultaat van een volledige vernieuwingsslag in TMap®. De TMap® Suite reikt alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

In de training TMAP HD krijgt u in één dag inzicht in de veranderingen die zijn doorgevoerd ten opzichte van de TMAP Next modules.

Uw profiel
Deze training is geschikt voor testmedewerkers, testengineers, testmasters, managers en iedereen die bekend is met het gedachtengoed van TMAP Next en die met een opfriscursus van één dag wil weten wat de veranderingen zijn de in de TMAP Suite HD is veranderd.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training wordt na een korte herhaling van de bestaande TMAP Next theorie gefocust op de veranderingen die zijn aangebracht in de TMAP Suite HD.

De theorie wordt afgewisseld met oefeningen en examenvoorbereiding.

Voorkennis en ingangseisen
Voorkennis op ervaring op het niveau van de module TMap® Next is benodigd. Bent u reeds in het bezit van de TMAP Next certificering, dan is het na afloop van deze training mogelijk om de TMAP Suite examens af te leggen.

Trainingsduur en kosten
De training TMap Suite Test Master duurt 1 dag. De kosten voor de training bedragen € 550,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW.

European Competence Framework (e-CF)
Het certificaat sluit als volgt aan bij het e-Competence Framework:


Meer informatie over het E-CF is hier terug te vinden.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Testmanagement detachering
Bent u op zoek naar een goede tester, test manager, test engineer of test coördinator? Kijkt u dan op op onze testmanagement detacheringspagina.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata TMAP Human Drive :

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group