TMap Suite Test Engineer en TMap Suite Test Master combinatietraining

Prijs: € 1850,-
Duur: 5 dagen
Locatie: Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven

U kunt zelf bepalen op welke data u de trainingen wilt doorlopen. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken.

De geplande data voor de TMap Suite Test Engineer trainingen zijn:

17-07-2019 t/m 18-07-2019 (Utrecht)
21-08-2019 t/m 22-08-2019 (Utrecht)
02-09-2019 t/m 03-09-2019 (Den Haag)
10-10-2019 t/m 11-10-2019 (Utrecht)
13-11-2019 t/m 14-11-2019 (Den Haag)

De geplande data voor de TMap Next® Test Manager trainingen zijn:

26-09-2019 t/m 27-09-2019 en 30-09-2019 (Den Haag)
28-11-2019 t/m 29-11-2019 en 03-12-2019 (Utrecht)

De IT Management Group verzorgt de TMap Suite Test Engineer en Test Master training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Bij deze combinatietraining doorloopt u de TMap Suite Test Engineer en de TMap Suite Test Master training.

TMap Suite Test Engineer

De TMap Suite reikt alle mogelijkheden aan om aan de testuitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. De TMap Suite Engineer training is gebaseerd op hierna volgende drie uitgangspunten die gezamenlijk de TMap Suite beschrijven.

– De TMap Human Driven aanpak beschreven die speciaal ontwikkeld is voor de nieuwe Agile en Human Driven wereld, die bij steeds meer organisaties binnendringt. Niet langer is het proces leidend, maar het team (met daarin de testers) bepaalt zelf hoe ze met een kwaliteitsgedreven aanpak het gewenste resultaat kunnen bereiken.

– De aanpak TMap NEXT voor resultaatgedreven testen. De aanpak die past bij traditionele ontwikkelomgevingen die nog steeds bij veel organisaties relevant zijn.

– De building blocks van TMap Next. Die beschrijven specifieke oplossingen voor testproblemen die door testers op een flexibele manier in hun testaanpak kunnen worden toegepast. Voorbeelden van building blocks zijn:
Assignment, Product Risk Analysis (PRA), Quality Policy,Test Organization,Integrated Test Organization, Test Design, Test Strategy, Test Varieties, Performance Testing, Development Quality Measures, Crowd Testing, SAP Testing, Model Based Testing, Test Environment, Test Manager, Test Plan, Structured Reviewing, Usability Testing, Using Test Tools, Test Tool Implementation.

Tijdens de training TMap Suite Test Engineer gaat u aan de slag met het faseren van testen en testontwerptechnieken. Verder leert u de Business Driven Test Management aanpak en de adaptieve testmethode toepassen. Na afloop van de training TMAP Next Test Engineer beschikt u over de kennis om als zelfstandig tester aan de slag te gaan.

TMap Suite Test Master
Bij de training TMap Suite Test Master ligt de nadruk op het beheren van het totale testproces. U krijgt inzicht in de verschillende fases van het testproces en de verschillende soorten testen zoals acceptatie- en systeemtesten en ontwikkeltesten. U krijgt inzicht in het opstellen van het testplan en de ondersteunende processen.

Na afloop van de training TMAP Suite Test Master beschikt u over de kennis om het gehele testtraject te coördineren.

Uw profiel
Bent u een (beginnende) tester? Of bent u gebruiker, ontwikkelaar of beheerder en houdt u zich vanuit die rol bezig met het testen van informatiesystemen en softwareproducten? Dan is de combinatie training TMAP de juiste training voor u. Met de combinatietraining TMap Suite Test Engineer en TMap Suite Test Master leert u alle facetten van TMap en Testen.

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte training komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. Het kader en het belang van testen;
. De TMap Suite
· Gestructureerd testen;
· De essenties van TMap;
2. Fasering van acceptatietesten en systeemtesten;
3. Het ontwerpen van testen;
4. Onwikkeltesten;
5. Examentraining TMap Suite Test Engineer.
6. Mastertestplanning en beheer van het totale testproces;
7. Managementfasen van acceptatietesten en systeemtesten;
8. Ontwikkeltesten;
9. Ondersteunende processen;
10. Examentraining TMap Suite Test Master

Trainingsduur en kosten
De combinatietraining TMap Suite Test Engineer en TMap Suite Test Master duurt 5 dagen. De kosten voor de Combinatietraining TMap Suite Test Engineer en TMap Next® Test Manager bedragen €1850,-. Deze prijs is inclusief digitaal lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief BTW. Het materiaal voor deze combinatietraining wordt digitaal geleverd. Wanneer u de sheets tijdens de combinatietraining op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen. Bent u niet in het bezit van een eigen device (iPad, tablet of laptop)? Dan kunt u bij deze combinatietraining een device meebestellen. Neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk op onze actiepagina.

ITMG Examen TMap Suite Test Engineer en Master
Het TMap Suite Test Engineer examen wordt tweemaandelijks afgenomen. Het TMap Suite Test Master examen wordt direct aansluitend aan de laatste trainingsdag afgelegd op de trainingslocatie. De prijs voor het ITMG TMap Suite Test Engineer examen is €175,- excl. BTW. De prijs voor het TMap Suite Test Master examen is €250,- excl. BTW. U kunt het examen ook bij één van de examenlocaties van het EXIN afleggen.

U kunt op de volgende data het examen TMap Suite Test Engineer bij ITMG afleggen:

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Testmanagement detachering
Bent u op zoek naar een goede Testmanager (Test Coördinator) of Test Engineer (Tester). Kijk dan op op onze testmanagement detacheringspagina.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group