TOGAF 9.2 Bridge training

Inclusief examen TOGAF® Essentials Exam (credential) van The Open Group

Prijs: € 695,-
Duur: 1 dag
Locatie: Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Trainingsdata:

05-07-2018 (Utrecht, Den Haag, Amsterdam)
24-08-2018 (Utrecht, Den Haag, Amsterdam)
03-10-2018 (Utrecht, Den Haag, Amsterdam)
21-11-2018 (Utrecht, Den Haag, Amsterdam)

De IT Management Group verzorgt de TOGAF® 9.2 Bridge training op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

The Open Group Architecture Framework, TOGAF, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van een Enterprise Architectuur. TOGAF® wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen.

TOGAF 9.2
In april 2018 is de nieuwe versie van TOGAF, TOGAF 9.2 uitgebracht. De TOGAF-standaard, versie 9.2, is een update van de vorige versie die verbeterde richtlijnen biedt met een verbeterde documentstructuur. Belangrijkste aanpassingen zijn onder meer updates van de Business Architecture en het Content Metamodel.

De standaard is opnieuw ontworpen en geherstructureerd tot een kleinere publicatie met daarbij afzonderlijke handleidingen voor een specifiek ondewerwerp. Dit maakt de TOGAF-standaard eenvoudiger in gebruik en onderhoud. Er is een extra focus op digitale trends en bedrijfstransformatie buiten IT. De kern van het TOGAF-framework blijft hetzelfde.

De Business Architecture-inhoud is aangevuld met titels in de TOGAF-bibliotheek, inclusief handleidingen over zakelijke mogelijkheden en waardestromen. De Beveiligingsarchitectuur is uitgebreid met gedetailleerde richtlijnen voor het integreren van risico’s en beveiliging in een TOGAF Enterprise Architecture, inclusief een gedetailleerde mapping over het gebruik van het TOGAF-framework samen met het SABSA-framework. Verder bevat de TOGAF-bibliotheek industriële referentiemodellen en praktische richtlijnen voor het gebruik van de TOGAF-standaard.

Uw profiel
Heeft u al een TOGAF 9 of TOGAF 9.1 certificering en wilt u in één dag op de hoogte worden gebracht van de wijzigingen in de TOGAF 9.2 standaard dan is de TOGAF 9.2 Bridge training (TOGAF 9.2 Essentials) precies de training die u wilt volgen.

Agenda TOGAF 9.2.
De TOGAF 9.2 Bridge training bestaat uit twee gedeelten.

Deel 1 (ochtend)
De TOGAF standaard.
In het eerste deel van de training worden de belangrijkste onderdelen van de TOGAF 9 standaard toegelicht.

Deel 2 (middag)
Veranderingen in TOGAF 9.2
In het tweede deel van de training worden de aanpassingen in TOGAF 9.2 toegelicht.

Na afloop van de training heeft u kennis van:

– De toevoegingen aan het domein Bedrijfsarchitectuur in de TOGAF-standaard, versie 9.2
– De wijzigingen geïntroduceerd in ISO / IEC / IEEE 42010: 2011 en de daaruit voortvloeiende wijzigingen in de TOGAF Standaard, versie 9.2
– De wijzigingen in het TOGAF Content Framework en Metamodel in de TOGAF-standaard, Versie 9.2
– De wijzigingen in de beveiligingsoverwegingen die moeten worden aangepakt tijdens de toepassing van de ADM
– Andere belangrijke wijzigingen aangebracht in de TOGAF-standaard, versie 9.2

Na afloop van de TOGAF 9.2 Bridge training bent u voorbereid op het examen TOGAF Essentials. Het examen bevat 20 vragen en wordt online afgenomen.

Accreditatie The Open Group
De TOGAF® 9 trainingen van de IT Management Group zijn geaccrediteerd door de The Open Group.

Voorkennis
Om het examen te kunnen afleggen dient u TOGAF 9 Certified te zijn (TOGAF 9 Certified of TOGAF 9.1 Certified).

Certificaat
Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u de TOGAF® 9.2 credential.

Examen en voertaal
De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels.

Trainingsduur en kosten
De TOGAF® 9.2 Bridge duurt 1 dag. De kosten voor de training bedragen €695,-. Deze prijs is inclusief (digitaal) lesmateriaal, koffie, thee, lunch en examengeld en exclusief BTW. De voertaal van de training is Nederlands, tenzij specifiek vermeld wordt dat het een Engelse training betreft en op specifiek verzoek bij in-company trainingen.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Architectuur advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT of Enterprise Architectuur of op zoek naar een goede Architect (Enterprise Architect, IT Architect, Business Architect, Solution Architect) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Eerstvolgende startdata TOGAF 9.2 Bridge training:

5 July 2018
Training TOGAF® 9.2 Bridge Training (TOGE)

ITMG Locatie
(Utrecht, Den Haag, Amsterdam)

_____ _____ _____

24 August 2018
Training TOGAF® 9.2 Bridge Training (TOGE)

ITMG Locatie
(Utrecht, Den Haag, Amsterdam)

_____ _____ _____
 

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group