TOGAF® 9 Training: Certified

Inclusief examen TOGAF® Part 2 van The Open Group

Prijs: € 1150,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven

Trainingsdata:

23-09-2019 t/m 24-09-2019 (Utrecht)
10-10-2019 t/m 11-10-2019 (Den Haag)
12-12-2019 t/m 13-12-2019 (Utrecht)

De IT Management Group verzorgt de TOGAF® 9 Training: Certified op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kan vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

The Open Group Architecture Framework, TOGAF, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van een Enterprise Architectuur. TOGAF® wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen. TOGAF™ versie 9 bestaat uit 2 levels. Het eerste level, TOGAF® level 1 (TOGAF® Foundation), geeft inzicht in de basisconcepten van TOGAF®. Het tweede level, TOGAF® level 2 (TOGAF® Certified) gaat een stap verder en is bedoeld voor architecten die zich volledig willen certificeren in TOGAF.

Uw profiel
Bent u werkzaam als business architect, enterprise architect of IT architect? Of werkt u als IT consultant en wilt u TOGAF® 9 gaan toepassen in uw werk? Of is certificering in TOGAF® voor uw werk van belang? Dan is de TOGAF® 9 Training: Certified wat u zoekt!

Professioneel en praktijkgericht
In deze professionele en praktijkgerichte TOGAF® 9 Training: Certified komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. ADM Phases & Steps
2. Migratieplanning
3. Stakeholder Management
4. The Architecture Repository
5. Guidelines for Adapting the ADM
6. Architecture Content Framework
7. Implementation Support Techniques
8. TOGAF® Reference Models

Tijdens de TOGAF® 9 Training: Certified wordt u voorbereid op het examen. Om als TOGAF® 9.1 Certified architect bij The Open Group geregistreerd te worden, dient u succesvol een multiple choice examen af te leggen.

Voorkennis
Om het examen TOGAF® 9.1 Certified af te leggen, dient u gecertificeerd te zijn in TOGAF® 9.1 Foundation.

Certificaat
Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat TOGAF® 9.1 Certified.

Accreditatie The Open Group
De TOGAF® 9 trainingen van de IT Management Group zijn geaccrediteerd door de The Open Group.

Examen en voertaal
De voertaal van de training is Nederlands. Het examen wordt standaard afgenomen in het Engels. Het examen is (nog) niet beschikbaar in het Nederlands. Indien u het examen wilt afleggen, dan kunt u na afloop van de training een examenvoucher opvragen.

Trainingsduur en kosten
De TOGAF® 9 Training: Certified duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 1150,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee, lunch, examengeld en exclusief BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Architectuur advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT of Enterprise Architectuur of op zoek naar een goede Architect (Enterprise Architect, IT Architect, Business Architect, Solution Architect) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

 
Eerstvolgende startdata TOGAF® 9 Training:

23 September 2019
Training TOGAF® 9 Training: Certified (TOGC)

ITMG Locatie
(Utrecht)

_____ _____ _____

10 October 2019
Training TOGAF® 9 Training: Certified (TOGC)

ITMG Locatie
(Den Haag)

_____ _____ _____
 

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group