TOGAF voor Opdrachtgevers

Unieke managementtraining op unieke locatie!

Prijs: € 500,-
Duur: lunchbijeenkomst (12:00 – 14:00)
Locatie: Den Haag

Trainingsdata:

De IT Management Group verzorgt de managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers op de hierboven vermelde locatie. We kunnen deze training ook In Company voor u verzorgen.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van deze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

The Open Group Architecture Framework, TOGAF, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van een Enterprise Architectuur. TOGAF® wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen.

TOGAF® is op dit moment de standaard op het gebied van Enterprise Architectuur en wordt veelvuldig toegepast bij overheidsorganisaties, gemeentes en commerciële organisaties.

Voor een goede invoering van TOGAF is het zeer belangrijk dat de basisprincipes ook op managementniveau worden begrepen en ondersteund.

Uw profiel
Bent u werkzaam als opdrachtgever, manager, coördinator, teamleider, MT-lid of heeft u een andere coördinerende rol binnen uw organisatie dan is deze lunchbijeenkomst zeer geschikt.

Tijdens de managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. TOGAF in vogelvlucht. Wat is TOGAF?
2. Wat zijn de voordelen van TOGAF en van het werken onder architectuur voor mijn organisatie?
3. Wat is mijn rol als opdrachtgever, coördinator en/of lid van het managementteam wanneer wij (willen) werken onder architectuur?
4. TOGAF in de praktijk. Wat zijn de organisatorische consequenties van TOGAF?

Trainingsduur en kosten
De managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers wordt gegeven van 12:00 tot 14:00. Gedurende de training wordt een lunch geserveerd. De kosten voor deze managementtraining bedragen €500,-.

Docenten en locaties
Deze managementtraining wordt gegeven op locatie van de IT Management Group in Den Haag (Lange Vijverberg 4/5). De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten.

    

Architectuur advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT of Enterprise Architectuur of op zoek naar een goede architect (Enterprise Architect, IT Architect, Business Architect, Solution Architect) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group