TOGAF voor Opdrachtgevers

Unieke managementtraining in-company of op unieke locatie!

Prijs: op aanvraag
Duur: lunchbijeenkomst (12:00 – 14:00)
Locatie: In-company

De IT Management Group verzorgt de managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers in-company. We kunnen deze training ook op locatie voor u verzorgen.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
    Contact    Brochure

The Open Group Architecture Framework, TOGAF, is een gedetailleerde methode met ondersteunende technieken voor het ontwikkelen van een Enterprise Architectuur. TOGAF beschrijft het proces van acceptatie, productie, gebruik en onderhoud van een Enterprise Architectuur. TOGAF® wordt wereldwijd gebruikt door een groot aantal architecten om een passende architectuur voor hun organisatie te ontwerpen.

TOGAF® is op dit moment de standaard op het gebied van Enterprise Architectuur en wordt veelvuldig toegepast bij overheidsorganisaties, gemeentes en commerciële organisaties.

Voor een goede invoering van TOGAF is het zeer belangrijk dat de basisprincipes ook op managementniveau worden begrepen en ondersteund.

Uw profiel
Bent u werkzaam als opdrachtgever, manager, coördinator, teamleider, MT-lid of heeft u een andere coördinerende rol binnen uw organisatie dan is deze lunchbijeenkomst zeer geschikt.

Tijdens de managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers komen de volgende onderwerpen aan bod:

1. TOGAF in vogelvlucht. Wat is TOGAF?
2. Wat zijn de voordelen van TOGAF en van het werken onder architectuur voor mijn organisatie?
3. Wat is mijn rol als opdrachtgever, coördinator en/of lid van het managementteam wanneer wij (willen) werken onder architectuur?
4. TOGAF in de praktijk. Wat zijn de organisatorische consequenties van TOGAF?

Trainingsduur en kosten
De managementtraining TOGAF voor Opdrachtgevers duurt in principe 2 uur. De training is derhalve zeer geschikt om als lunch-bijeenkomst gegeven te worden. In dat geval wordt gedurende de training een lunch geserveerd. De kosten voor de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. In overleg kan de trainingsduur aan uw wensen worden aangepast.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.
We kunnen deze training ook op locatie voor u verzorgen.

Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

    

Architectuur advies en detachering
Bent u op zoek naar een goed advies met betrekking tot het inrichten of optimaliseren van uw IT of Enterprise Architectuur of op zoek naar een goede architect (Enterprise Architect, IT Architect, Business Architect, Solution Architect) neem dan contact op met IT Management Group of kijk op onze advies en detacheringspagina’s.

 
    Contact    Brochure

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group