UWV Scholingsvoucher

Wilt u uw kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kunt u hiervoor subsidie aanvragen bij het UWV middels een scholingsvoucher voor werkzoekenden. Met de scholingsvoucher voor werkzoekenden kunt u zich laten bij- of omscholen naar een kansberoep. Een kansberoep is een beroep waarmee u meer kans maakt op de arbeidsmarkt. U kunt de scholingsvoucher gebruiken voor 1 of meerdere opleidingen in hetzelfde vakgebied.

De voorwaarden voor de scholingsvoucher voor werkzoekenden vindt u hier terug. Op deze pagina kunt u ook de scholingsvoucher aanvragen.

Om de subsidie-aanvraag voor het volgen van een opleiding bij de IT Management Group te kunnen voltooien, dient de IT Management Group het tweede deel van de scholingsvoucher voor u in te vullen. Indien u de scholingsvoucher per mail opstuurt naar info@itmg.nl en daarbij onderstaande informatie opneemt, zal de IT Management Group de ingevulde scholingsvoucher binnen 2 werkdagen ingevuld aan u retourneren, samen met een pro-forma factuur (offerte). Uw aanvraag kunt u vervolgens indienen bij het UWV.

Benodigde informatie: naam, adres, gewenste opleiding, gewenste opleidingsdatum, examen ja/nee en als bijlage: de door IT Management Group in te vullen scholingsvoucher werkzoekenden.

Mocht u een training of opleiding willen volgen die niet past binnen het door UWV aangegeven budget, dan kunt u de IT Management Group altijd verzoeken om een persoonlijk aanbod te doen voor deze training. Het budget vindt u terug op de eerste pagina van de scholingsvoucher.

Nadat het UWV uw aanvraag heeft ontvangen, krijgt u een ontvangstbevestiging. Daarna krijgt u uiterlijk binnen 8 weken bericht of u aanmerking komt voor de scholingsvoucher.

Heeft u aanvullende vragen over de UWV Scholingsvoucher? Neemt u dan contact op met de IT Management Group.

Copyright © 2008 - 2018 IT Management Group