Van Meewerken naar Leidinggeven

Prijs: € 800,-
Duur: 2 dagen
Locatie: Utrecht, Den Haag

De IT Management Group verzorgt de training Van Meewerken naar Leidinggeven op de hierboven vermelde locaties. Bij inschrijving kunt u uw voorkeurslocatie kenbaar maken. Indien de training op uw voorkeurslocatie niet doorgaat, krijgt u van ons een aanbod voor een alternatieve locatie. Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren.
Bekijkt u de pagina trainingslocaties voor een impressie van onze trainingslocaties.

 
Inschrijven    Contact    Brochure

Je bent eigenlijk gewoon best goed in je vak. Leiding geven En dat ben je al een tijdje en misschien ben je al informeel de senior vraagbaak op inhoud. Uiteindelijk ben jij gevraagd als teamleider of afdelingsmanager. En dat vind je best leuk. En het verdient nog iets beter ook….Maar hoe doe je dat eigenlijk. Mensen aansturen, motiveren. In beweging brengen. Vroeger ging je dat van nature goed af. Toen je nog one of the guys was. Maar het lijkt wel of er iets veranderd is…. of ze anders naar je kijken. Hoe ga je het nu doen.

En hoe ga je om met weerstand, onderlinge strubbelingen, irritaties, tegenslag, haantjes en hennetjes, cynisme, boosheid, (on)rechtvaardigheid, pesterijen, elkaar de hand boven het hoofd houden etc….

Na het volgen van de training herken je de situatie eerder, weet je wat je dan kan doen, zie je in wat voor jou het best werkt/past, kun je (durf je) actie ondernemen.

Voor wie?
Deze training is vooral bedoeld voor mensen die al heel goed zijn in hun vak. Voor professionals die er een nieuwe rol of taak bij hebben gekregen. Voor hen die nu officieel leiding moeten gaan geven. Voor iedereen die zelf nog managers, leidinggevenden of directeuren hebben en tussen hen en de medewerkers instaan.

Inhoud van de training
Wat voor een soort manager, teamleider ben jij van nature. Welke positie neem jij in en wat wordt door de organisatie van jou gevraagd. Hoe passen jouw profiel en de gevraagde plek bij elkaar? Hoe zet jij mensen in beweging en hoe ga je om met weerstand. Hoe reageer jij op anderen en hoe reageren anderen op jou? Vanuit de disc rollen kijken we naar jouw kwaliteiten en jouw valkuilen als leider, manager.

In deze training leer je:
– Lekkerder, zelfverzekerder in je leiderschapsrol zitten
– Beslissingen beter laten landen
– Mensen verbinden en meekrijgen
– Duidelijkheid geven aan medewerkers en aan leidinggevenden

Trainingsduur en kosten
De training Van meewerken naar leiding geven duurt 2 dagen. De kosten voor de training bedragen € 800,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en luxe lunch en exclusief BTW.

Docenten en locaties
De IT Management Group werkt alleen met de beste docenten. Trainingen op basis van open inschrijving worden gegeven op centrale en kwalitatief hoogwaardige locaties. In-company trainingen kunnen op elke gewenste locatie worden verzorgd.

Arno Janssen
De training Van meewerken naar leiding geven wordt verzorgd door Arno Janssen.

Arno Janssen is als trainer en coach werkzaam in de dynamiek tussen individu en organisatie. Oorspronkelijk opgeleid als marketing communicatie adviseur en later gecertificeerd als internationaal trainer. Zijn passie is de manier waarop mensen hun boodschap overbrengen op anderen en boodschappen van anderen waarnemen of interpreteren. Arno heeft veel ervaring in het bedrijfsleven als communicatie-adviseur en projectleider en heeft vanuit zijn diverse rollen ruime ervaring opgedaan met de afstemming en communicatie tussen ICT-ers en projectleiders en projectmedewerkers binnen kleine en grote projecten. Arno werkt resultaatgericht, pragmatisch, soms confronterend, maar altijd met een gezonde dosis relativerende humor!

 
Inschrijven    Contact    Brochure
 
Eerstvolgende startdata Van meewerken naar leiding geven

Copyright © 2008 - 2019 IT Management Group